2a divisió A

Reforços per consolidar la reacció

Barça B. Els d'Eusebio, amb Sandro, Ié i Samper, visiten el Tenerife, penúltim

El Barça B va reaccionar la setmana passada amb un triomf convincent contra l'Alcorcón al Miniestadi, després de quatre jornades sense conèixer la victòria, i avui visita el Tenerife (a les set i en directe per Esport 3 i La LigaTV) amb l'objectiu de demostrar que la bona imatge de fa set dies no és casualitat. Una situació a priori propícia per obtenir un bon resultat, tenint en compte que els d'Eusebio no han perdut en cap dels últims tres desplaçaments –a Vitòria, Mallorca i Santander– i que el rival ocupa la penúltima posició de la taula i només ha sumat tres dels últims quinze punts possibles. Tot i això, com recorda Eusebio, a casa és un conjunt difícil de batre i, de fet, els únics set punts que té els ha aconseguit com a local. Els últims precedents, però, són favorables als blaugrana, amb un total de tres victòries i un empat, la temporada passada (2-2), en les seves quatre últimes visites a l'Heliodoro Rodríguez López.

El filial blaugrana tindrà reforços, ja que Sandro, que no va viatjar a Madrid amb el primer equip, ha entrat per primera vegada aquesta temporada en la convocatòria, en què també són novetat Edgar Ié, Babunski i Samper, que la setmana passada va caure a última hora per petició de Luis Enrique. Ondoa, Pol Calvet, Bicho, Rolón, Juste i Robert Costa no hi són per decisió tècnica, i tampoc Campins, per lesió. L'onze pel qual aposti Eusebio, doncs, presenta moltes incògnites. Caldrà veure si prefereix donar continuïtat a homes com Gumbau, Kaptoum i Cámara, que van tenir un paper important diumenge passat, si Grimaldo juga al lateral o al mig del camp, o si entren homes com per exemple Halilovic, que no és titular des de fa tres jornades, o el mateix Sandro. Per la seva banda, el tècnic dels tinerfenys, Álvaro Cervera, també té gairebé tota la plantilla disponible, a excepció del defensa Unai Albizua, titular en totes les jornades, per lesió.

LES FRASES

Anem il·lusionats a Tenerife; serà un partit disputat i dur, tot i que aquests partits depenen més de nosaltres que dels rivals
Ells no viuen un bon moment, però a casa tiren els partits endavant. Això sí, nosaltres en camps històrics ens en sortim bé
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)