2a divisió A

Presents només en cos

Barça B. Els d'Eusebio van mostrar la seva pitjor cara a Tenerife, on van caure derrotats amb justícia i no van ser capaços de reaccionar en cap moment

BARÇA B0

TENERIFE2

La irregularitat està marcant les últimes setmanes del Barça B. Després de golejar l'Alcorcón la jornada anterior, ahir a Tenerife va mostrar la seva cara dolenta, probablement la pitjor del curs, i va caure derrotat amb tota justícia. A l'Heliodoro Rodríguez López a més, va veure trencada la seva ratxa de tres desplaçaments puntuant, contra un conjunt que era penúltim i que arribava al duel després d'encadenar tres derrotes.

Amb un onze molt similar al de la setmana passada, amb les úniques novetats de Samper, Halilovic i Sandro, l'escenari no va tenir res a veure amb el de set dies abans. I és que el Tenerife, molt necessitat de punts, va sortir al terreny de joc amb una marxa més que els blaugrana –ahir de carmesí–, que van tenir la pilota en els primers minuts, però amb transicions molt lentes i sense crear cap mena de perill. De fet, l'únic que es va acostar a la porteria rival, gairebé en tota la primera part, va ser el conjunt local. Ricardo va posar a prova Ortolà amb un xut de falta directe i poc després, ja passat l'equador del primer temps, arribava el primer gol. Suso, amb una excel·lent maniobra al vèrtex de l'àrea, on va fer ballar Patric, es va treure del barret una canonada imparable per a Ortolà que, després d'impactar al travesser, va entrar al fons de la porteria. I no es va acabar aquí el domini dels canaris, que, molt més intensos, van continuar fent molt de mal, especialment per alt. En una d'aquestes accions, Ifrán hauria pogut fer el 2-0 si no hagués estat perquè Ortolà va volar per evitar-ho. Per part blaugrana, una sola ocasió de perill: una rematada de cap de Kaptoum a centrada d'Adama que refusa Roberto. Va ser una de les poques vegades que el de l'Hospitalet va marxar dels seus múltiples marcadors, fet que reflecteix els problemes i la falta d'idees que va tenir ahir el Barça B, amb un mig del camp totalment desaparegut.

I si la primera part del filial blaugrana va ser fluixa, la segona va ser per oblidar. La rematada alta de Samper als pocs segons de reprendre's el matx va ser només un miratge, ja que el Tenerife no va trigar a tornar a assetjar l'àrea rival. Ifrán ja va deixar retratats Diagne i Bagnack en la seva primera acció atacant però sorprenentment va fallar el més fàcil, i tres minuts després, no va perdonar. En un servei de córner amb un seguit de despropòsits de la defensa blaugrana, massa tova a l'hora de refusar la pilota, un rebot va impactar el colze d'Ifrán i li va permetre afusellar Ortolà a plaer. I ni tan sols amb aquest segon gol, ni amb els canvis introduïts per Eusebio –tots tres ja estaven fets quan faltaven més de vint minuts per al final–, el Barça B va ser capaç de reaccionar. Fins i tot el Tenerife hauria pogut ampliar el seu avantatge si hagués tingut una mica més d'encert en els últims metres. I és que els d'Eusebio, que van acabar amb deu per una dura entrada de Patric, van veure com els minuts passaven sense fer res per canviar el guió.

TENERIFE: Roberto, Moyano, Hugo Álvarez, Carlos Ruiz, Raúl Cámara, Vitolo, Ricardo (Guarrotxena, 88'), Suso (Cristo González, 88'), Aitor Sanz, Cristo Martín i Ifrán (Ariday, 68'). BARÇA B: Ortolà, Patric, Diagne, Bagnack, Grimaldo, Samper, Halilovic (Joan Roman, 69'), Kaptoum (Gumbau, 53'), Adama, Dongou i Sandro (Cámara, 45'). GOLS: 1-0 (26') Suso. 2-0 (49') Ifrán. ÀRBITRE: Muñoz Mayordomo (manxec). T.G.: Ricardo, Vitolo i Aitor Sanz; Bagnack, Patric. T.V.: Directa al visitant Patric (81'). PÚBLIC: 9.062 espectadors.
Sandro només s'havia entrenat un cop amb nosaltres després de molt de temps i volia donar un altre aire a l'equip
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Ens ha costat trobar el nostre joc i mai hem tingut la claredat que tenim normalment. Ells han estat superiors

Sandro, canviat al descans

X.S.

La gran novetat entre els 18 convocats per viatjar a Tenerife va ser la presència de Sandro Ramírez, que aquesta temporada, juntament amb Munir, havia estat sempre a les ordres de Luis Enrique amb el primer equip. Amb Luis Suárez ja disponible, el davanter canari va tornar a la disciplina del filial i ahir va ser titular, ocupant l'extrem esquerre, però amb molta mobilitat per caure al centre. Tot i la poca presència del filial en atac, Sandro va ser un dels que va intentar crear perill, sense gaire èxit, més enllà d'un parell d'accions individuals i una combinació amb Dongou. Després de rebre, poc abans del descans, una forta entrada de Vitolo, es va queixar d'un fort dolor a l'esquena, tot i que això no li va impedir continuar jugant. Al descans, però, Eusebio va decidir substituir-lo i, en el seu lloc, va donar entrada a Juan Cámara.