Sabadell

Desconnexió necessària

Sabadell. Els problemes que està tenint el conjunt arlequinat en la lliga quedaran oblidats durant el partit d'avui de copa, en què Olmo, d'altra banda, ha de dosificar els seus homes

Només el fet de competir neutralitza el mal gust que deixa una derrota. Per això el partit d'avui al Sabadell li va anímicament molt bé, perquè el conjunt vallesà va encadenar la segona derrota consecutiva dissabte passat i, en plena concentració pel matx del Sevilla, el mal resultat s'està digerint molt millor. Deixant de banda la part mental, en la física arriba en el pitjor moment de la temporada. Tenen quatre baixes (ahir Hidalgo es va tornar a entrenar amb la resta del grup) i l'entrenador, Miquel Olmo, té les mans lligades si vol fer rotacions i fer descansar l'equip habitual titular en lliga.

Però la il·lusió pel partit no només impregna tot el vestidor, també a Olmo, que treu aspectes positius del matx. “Penso que és un partit que ens va molt bé per desconnectar-nos una mica de la lliga i per competir igualment en una copa que ens fa molta il·lusió”, afirma el tècnic arlequinat, que diu que no costa motivar gens ni mica els seus jugadors: “Sempre volen jugar i sempre volen competir, però pel nivell del rival és cert que és un partit que il·lusiona no només els jugadors, sinó també el club i els aficionats.” Avui serà l'oportunitat ideal per a aquells que no estan tenint gaire protagonisme, com per exemple el central Martí Crespí i el mitjapunta Lucas Porcar, que podrien entrar a l'onze inicial. “Ha de servir perquè aquests jugadors es reivindiquin i puguin demostrar que poden tenir una oportunitat”, diu
el terrassenc, confirmant que hi haurà canvis respecte als onzes que sol alinear.

El rival

El Sevilla també es pren aquest partit com una ocasió en què els seus jugadors menys habituals en la lliga puguin jugar. Així Emery alinearà homes com ara Aspas, Reyes i Carriço. “Tinc clar com vull guanyar el Sabadell, amb l'equip al complet, i per això insistim a donar minuts als jugadors. És el dia d'anar a competir a Sabadell amb futbolistes que necessiten minuts ”, va assenyalar ahir Emery que no vol ensurts com els del curs passat: “Està molt recent una de les meves decepcions més grans com a tècnic en ser eliminat l'any passat pel Racing de Santander. Tenim molt respecte al rival perquè ens pot sorprendre.”

LES REACCIONS

És un partit que ens va molt bé per desconnectar-nos de la lliga i continuar competint
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Tinc clar com vull guanyar el Sabadell: amb jugadors que ara mateix necessiten minuts
Unai Emery
entrenador del sevilla

Hervás no juga perquè el Sevilla té por

A més de les nombroses baixes per lesió que té el Sabadell, als arlequinats se'ls afegeix per al partit d'avui una altra baixa inesperada. Javi Hervás, jugador cedit pel Sevilla, no podrà ser convocat avui perquè el Sevilla ha fet efectiva la clàusula de la por en el contracte de cessió. El Sabadell va negociar que el migcampista cordovès pogués jugar avui per la gran quantitat de baixes que té, sobretot al mig del camp, però el Sevilla no hi va accedir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)