Sabadell

Una afluència discreta

Sabadell. L'entitat esperava una afluència de 6.000 espectadors, i fins ahir encara no havia venut ni un miler d'entrades. S'espera que avui, just abans de l'enfrontament, la gent s'hi bolqui

Si no hi ha cap sorpresa d'última hora i una última empenta final, sembla que la Nova Creu Alta registrarà una afluència d'aficionats molt pobra per al partit d'avui (22 h). Ahir al matí, sense anar més lluny, el Sabadell va confirmar que no s'havien arribat a les 1.000 entrades venudes, i tot sembla indicar que la xifra no serà propera als 6.000 espectadors, que és la fita que s'havia posat el club.

L'entitat vallesana havia posat molta il·lusió a l'enfrontament d'avui, contra un rival que havia brillat en competició europea i en la lliga en els últims anys. A més, amb l'afició sevillista de la zona atès al gran nombre d'immigrants andalusos, que arribés el conjunt del Nervión era un altre motiu per pensar que hi acudirien moltes persones. Finalment, la mobilització està sent mínima i, tot i que avui s'espera que en els moments previs del partit hi vagi molta gent a comprar l'entrada a les taquilles de l'estadi, el ritme de vendes fins al dia d'ahir hauria de ser molt superior per arribar als 6.000 anhelats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)