Sabadell

La cara B, a la Nova Creu Alta

Copa. A segona A, la competició no enganxa i el Sabadell va tenir una assistència poc superior al mínim marcat de 6.000 espectadors

La copa és un premi per als equips de segona B, però, en canvi, la cosa és ben diferent si ets un conjunt de segona A. El cas del Sabadell és paradigmàtic: el club vallesà va tenir la fortuna de quedar emparellat amb un rival que juga a Europa com el Sevilla i, tot i això, gairebé la meitat de cadires del seu estadi estaven buides. L'impacte econòmic, amb tot, va ser més positiu que el d'un duel habitual de lliga, tot i que no en va distar gaire, tal com explica el vicepresident, Ignasi Lúquez: “No vam voler fer pagar als socis per recompensar-los i, tot i que la taquilla va ser superior a la d'un partit normal de lliga i vam recaptar més, la diferència tampoc és per tirar coets.”

Al camp del Sabadell hi van anar, al final, 6.157 espectadors, una xifra un pèl superior a la que havia marcat Lúquez com a mínima els dies previs al partit (6.000). El vicepresident del club arlequinat, que remarca que “aquesta dada dobla la que és habitual”, exposa dos handicaps a l'hora d'animar l'afició: “L'horari –les deu de la nit– és complicat i fa que els més petits no puguin venir, i el fet que el Madrid hagués jugat tot just abans el mateix dia també influeix.” Un canvi de format, amb tot, podria fer la copa més atractiva per als equips de segona A: “Si hi quedes emparellat, el Sevilla està bé, però si et toca un equip de la part baixa de primera, és més un problema que una solució. Buscar un sistema més similar a l'anglès podria ser positiu.”

LA FRASE

L'assistència va doblar l'habitual. Pel que fa a ingressos, però, la diferència respecte a la lliga no és per tirar coets
Ignasi Lúquez
VICEPRESIDENT DEL SABADELL

Preocupació amb la dinàmica

En el terreny esportiu, el partit contra el Sevilla va ser nefast per al Sabadell, que va caure golejat (1-6) i va veure agreujat el seu mal moment, ja que va encadenar la tercera derrota (havia perdut contra el Girona i el Sevilla en la lliga). Els arlequinats són setzens, tenen la zona de descens a només un punt i, si la situació no millora pròximament, hi podria haver conseqüències. Lúquez, en tot cas, espera que hi hagi una reacció: “Més que les derrotes contra rivals forts i la situació en la classificació, em preocupa per les sensacions i les dinàmiques, no m'agradaria que l'equip és veiés afectat per aquests resultats. El pròxim partit és contra el Mirandés, que és un rival de la nostra lliga i tenim l'obligació d'aconseguir els tres punts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)