Sabadell

Torna la guerra freda

Sabadell. Després de la davallada de dimecres passat en la copa, els arlequinats es tornen a submergir en la lluita per la permanència. L'objectiu d'avui: tallar la sagnia i ferir un rival directe

Sortosament per al Sabadell els dies passen volant entre competició i competició i el conjunt arlequinat ja està preparat per tornar a la vida real: la sempre poc agraïda lluita per la permanència. La davallada contra el Sevilla sembla que no ha afectat gaire la moral d'un equip que avui té un partit d'inflexió contra un rival directe. Si el Sabadell guanya el Mirandés, posarà fi a una ratxa de tres derrotes seguides (dues en lliga), tombarà un rival directe per a la salvació i Olmo recuperarà l'estabilitat en el càrrec ara que comencen les qüestions.

El partit d'avui serà especialment costós, un rival dur, que no deixa jugar i que es tanca al darrere. “El Mirandés és un equip que acumula molts homes darrere de la pilota i que aprofita molt bé els errors del rival”, explica Miquel Olmo, que proposa algunes solucions: “Mirarem de gestionar bé les superioritats a les bandes i imprimir un ritme alt a la circulació però sense caure en la precipitació.”

A banda de la part futbolística, el Sabadell farà bé de demostrar que està recuperat anímicament després de tres derrotes. “Mentalment estem bé. No ha estat difícil recuperar la gent i sí que [la golejada contra el Sevilla] en el mateix moment va fer mal, però som conscients que la nostra guerra és la lliga.”

Sense forçar

Per a aquest important partit, Olmo continua amb el reguitzell de baixes que els estan martiritzant les últimes jornades. No va ni convocat Cristian Garcia ja que el lateral no s'ha entrenat aquesta setmana amb el grup tot i que ha retallat el període de baixa i ja ha trepitjat la gespa i ha tocat la pilota. Sí que entra, en canvi, a la llista el capità Hidalgo, encara que no està en condicions de jugar una minutada i segurament entrarà amb el partit començat.

D'altra banda, el Mirandés, està en la mateixa situació que el Sabadell. Està molt necessitat de punts, només ha guanyat un partit a domicili i té nombroses baixes. Álex García està tocat, Javi Cantero, Juanjo i Emilio estan lesionats i el porter Razak és baixa per l'expulsió a Montilivi. Sí que hi serà, en canvi, Álvaro Corral, que també va ser expulsat contra el Girona però competició li ha perdonat la vermella.

LES REACCIONS

Mentalment estem bé. Som conscients que la nostra guerra és la lliga
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem de ser durs en el partit perquè si no el Sabadell ens crearà molts problemes
Carlos Terrazas
entrenador del mirandés

El camí va començar contra el Mirandés

Fa onze mesos que Miquel Olmo es va estrenar com a primer entrenador del Sabadell. Va ser en un partit gairebé tan decisiu com el d'avui ja que els arlequinats estaven en descens i el Mirandés també era un rival directe. “Potser la situació no és tan crítica, però hi ha paral·lelismes”, deia ahir Olmo: “Allà va començar tot, i gràcies als jugadors vam tenir molt bons resultats.” El curs passat l'equip va sumar amb ell 44 punts en 27 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)