Sabadell

El pla de Sakamoto depèn de negociar amb Hisenda

Sabadell. El president va dir que no vol vendre el club ni posar-hi més diners, i simplement confia que l'Agència Tributària afluixi les seves exigències

Keisuke Sakamoto és molt feliç de regentar un club de la segona divisió. El Sabadell ara mateix es troba sota amenaça d'embargament per un deute amb Hisenda que pot comprometre els futurs pagaments del club. Però el president i màxim accionista ha manifestat que ja en té prou de posar diners (va comprar el club per 3,7 milions d'euros) i deixa a les mans del destí i de la benevolència d'Hisenda la solució a aquest problema que voreja el milió i mig d'euros.

“El pla depèn de les negociacions amb Hisenda”, va reconèixer l'empresari japonès dissabte a la nit en la presentació del nou patrocinador per a la samarreta. Hisenda, com passa amb molts altres equips de la categoria, té collat el conjunt arlequinat i fins ara Sakamoto no s'ha mostrat amb capacitat per solucionar aquest deute. Va engegar una ampliació de capital per sanejar el club a mitjan del curs passat a la qual no hi va anar ningú, ni tan sols ell mateix.

Eurotex Japan

Sakamoto va afirmar que no temia als possibles embargaments. “De la millor manera possible el que hem de fer és aconseguir aquests diners. Pel que fa a nosaltres, hem d'intentar liquidar el deute, però també és veritat que depèn en bona part d'Hisenda”, va afirmar el màxim accionista. Avui, hi haurà una junta d'accionistes en la qual ell viurà presencialment quina és la realitat exacta de la societat anònima esportiva.

Vegi el que vegi, això sí, ha manifestat que es troba molt content regint aquest club i que, de moment, no el pensa vendre: “Vull fer créixer el futbol de base i portar el Sabadell a la primera divisió”, va insistir.

A la recerca d'ingressos, Keisuke Sakamoto va presentar el nou patrocinador (de l'empresa d'un conseller japonès) i de passada va explicar les raons per les quals no es va continuar amb Eurotex Japan, la marca que va aparèixer i desaparèixer de la samarreta d'un dia per l'altre: “Hi va haver un incompliment en el contracte que havíem acordat i es va decidir no continuar amb el patrocini.”

LES FRASES DEL MÀXIM ACCIONISTA

No només depèn de nosaltres eixugar el deute, sinó també del que puguem treure de les negociacions amb Hisenda
Vull fer créixer el futbol de base i portar el Sabadell a jugar a primera divisió. Em plantejo aquest projecte a llarg termini
[Amb Eurotex Japan] va haver-hi un incompliment en el contracte que havíem acordat
Keisuke Sakamoto
president del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)