2a divisió A

El Girona, acaparador

Octubre perfecte. Becerra, Richy i Felipe, inclosos en l'onze del mes d'octubre confeccionat per la Lliga de Futbol Professional

Amb un mes d'octubre rodó (quatre victòries, nou gols a favor i cap en contra), el Girona és l'equip amb més representació en l'onze que confecciona la Lliga de Futbol Professional, amb Isaac Becerra a sota els pals –el porter encadena dues nominacions, ja que també va ser el millor del mes de setembre–, el defensa Richy i el davanter Felipe Sanchón. No s'hauria entès una alineació sense cap defensa del Girona ni l'absència del punta, autor de quatre gols a l'octubre. L'onze el completen els defenses Lora (Sporting) i Rueda (Valladolid), els migcampistes Andy (Ponferradina), Jony (Sporting), Marco Asensio (Mallorca) i Bergdich (Valladolid) i els davanters Borja Bastón (Saragossa) i Sergio Araujo (Las Palmas), que, com Becerra, repeteix.

“En som tres, suposo que per compensar una mica, perquè jo recitaria un onze sencer del Girona, ja que hem estat a un nivell molt alt. M'hauria encantat veure-hi Pere Pons”, diu Felipe Sanchón, el qual valora que es bo que el Girona estigui tan representat: “Sempre és una alegria que et reconeguin el treball.” Amb quasi tota seguretat, el tècnic del mes també serà el del Girona, Pablo Machín.

FELIPE SANCHÓN

Afirma que hi ha més companys que ho mereixien i li hauria encantat veure-hi Pere Pons
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)