Sabadell

Presència necessària

Sabadell. Antonio Hidalgo, al qual els problemes físics han restat protagonisme fins ara, espera tenir continuïtat per ajudar un mig del camp afectat per les lesions de pesos pesants

No és una temporada còmoda per a Antonio Hidalgo. El capità del Sabadell la va començar lesionat, fins a la quarta jornada no va disposar de minuts i fins a la sisena no va ser titular. Quan s'estava consolidant en els onzes inicials de Miquel Olmo, el mig centre vallesà es va fer una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta en el partit contra el Girona, de manera que va tornar a caure de l'equip. “Ara ja estic molt bé, per sort no m'he perdut gaires partits”, afirmava ahir Hidalgo, que va ser baixa contra el Mallorca i en el compromís de copa contra el Sevilla, i que va reaparèixer dissabte en el duel contra el Mirandés. La seva entrada al camp en la segona meitat en substitució de Sotan va coincidir amb un canvi de dibuix –era un dels tres migcampistes del 4-3-3 introduït per Olmo– i amb la confirmació de la remuntada arlequinada (3-2).

L'experimentat Antonio Hidalgo és conscient del seu pes dins l'equip i espera tornar a tenir continuïtat per ajudar un mig del camp que, fins ara, ha tingut les lesions de futbolistes importants. A més de les seves absències, les lesions de Juanjo Ciércoles –operat al final de la temporada passada i que encara no està a punt, tot i que comença a exercitar-se amb el grup– i de Longás, que encara en té per uns dos mesos, són un maldecap per a Miquel Olmo. “Possiblement són els millors migcampistes de segona A, o com a mínim dos dels cinc millors, però la seva absència no ha de ser cap excusa”, assenyala Hidalgo, que confia en la plantilla i considera que ara és quan s'han de multiplicar i competir al màxim en cada partit. Hervás i Eguaras formen ara el doble pivot vallesà.

Hidalgo celebra el pes creixent dels futbolistes joves dins l'equip i el bon ambient que es viu al vestidor, en què es manté la dinàmica positiva encetada amb l'arribada de Miquel Olmo la temporada passada. Per tot plegat, el capità creu que l'equip anirà a més. El Sabadell visita diumenge el Lugo, un equip que fa quatre jornades que no guanya i que només té un punt més que el Sabadell. Antonio Hidalgo considera que l'equip vallesà ha d'aprofitar els dubtes i els nervis d'un equip en ratxa negativa, però avisa de la perillositat dels gallecs. “El Lugo té les idees clares, juga des del darrere i disposa de futbolistes de qualitat”, diu el capità.

LES FRASES

Juanjo i Longás són dos dels cinc millors mitjos de segona A, però la seva absència no és cap excusa

ELS PROBLEMES

Hidalgo va iniciar el curs lesionat i més tard es va fer una elongació a la cama dreta
Amb les baixes ens hem de multiplicar i competir al màxim en tots els partits
Antonio Hidalgo
MIGCAMPISTA DEL SABADELL

Riau es lesiona i Espasandín, amb molèsties

El Sabadell va informar ahir que el lateral esquerre Miguel Ángel Riau té un pinçament al menisc del genoll esquerre. Malgrat que l'abast exacte de la lesió es determinarà en funció de la seva evolució, de moment es perdrà el partit de diumenge al camp del Lugo, per al qual ara mateix és dubte, precisament, l'altre lateral esquerre de la plantilla arlequinada, Víctor Espasandín, que ahir es va retirar de l'entrenament amb molèsties. Més problemes, per tant, per a Miquel Olmo, que a Lugo no podrà comptar amb Tamudo, Longás, Juanjo i Riau. A més d'Espasandín, també és dubte el lateral dret Cristian.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)