Sabadell

Cristian, amb possibilitats

Sabadell. El lateral dret terrassenc ja s'entrena amb el grup i s'entreveu que tornarà a l'onze contra el Lugo; també hi serà Víctor Espasandín, ja recuperat de les molèsties musculars

Cristian García ha anat prou ràpid a recuperar-se del trencament a l'adductor dret. Només ha estat de baixa tres setmanes, tot i que els metges preveien un mes llarg. Per això, aquesta setmana ja se l'ha vist entrenant-se amb els companys i té moltes possibilitats de jugar de titular diumenge contra el Lugo (17 h).

Cristian sempre ha estat un fix per a Miquel Olmo, malgrat que aquest any ha tingut dues lesions que l'han tret de l'onze inicial en quatre partits. El seu substitut, Agus, ha complert a grans trets tot i que va tenir molts problemes la jornada passada contra el Mirandés.

Descans, per fi

Víctor Espasandín, que va abandonar dimecres passat la sessió per uns problemes musculars, ahir es va tornar a entrenar amb el grup i també començarà de titular el proper partit.

Tenint en compte el nombre de lesionats, Miquel Olmo va decidir ahir que la plantilla fes la sessió d'avui en un spa i no al terreny de joc de Sant Oleguer, tal com estava previst.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)