Sabadell

Amb Olmo, o blanc o negre

Sabadell. Amb la derrota a Lugo, els arlequinats es converteixen en l'equip que menys empata de la categoria. Des que hi ha el terrassenc, les taules s'han produït en 6 partits de 39 disputats

Ho tenen ben après els estudiosos de la travessa, la probabilitat que el Sabadell signi una X al final del partit voreja el 15%. Almenys des que hi ha Miquel Olmo dirigint l'equip en solitari. Amb el terrassenc a la banqueta, els arlequinats només han empatat 6 dels 39 partits que ha disputat, i aquesta temporada ja és l'equip que menys empata de tota la segona divisió. Fins diumenge, el Tenerife compartia aquest títol, però amb la derrota del Sabadell a Lugo i l'empat a casa dels de Cervera, els arlequinats són els únics que només han empatat un partit aquesta temporada.

“Els empats no serveixen per a res”, diuen alguns entrenadors. I és que abans que sumar un punt molts tècnics prefereixen arriscar buscant els tres perquè els dóna més resultats. El vestidor del Sabadell, però, ho veu de manera diferent tot i que aquest curs ha guanyat quatre partits i n'ha perdut set. “L'equip de vegades peca de voler aquest segon gol i d'apostar fort per la victòria. Hi ha vegades que hem de guardar més el resultat, encara que sigui poc, un punt en aquest camp hauria anat molt bé”, assenyalava Manuel Gato després de la derrota de diumenge contra el Lugo, que es va produir en el minut 85.

El Sabadell és un equip dissenyat per apostar pels atacants i pel joc a camp contrari.

1
partit
ha empatat el Sabadell aquest curs: és l'únic equip que ho ha fet en 12 partits.
15%
dels partits
ha empatat amb Olmo. La mitjana el curs passat a segona A va ser d'un 30% d'empats.

Dos canvis ofensius perquè no hi havia res més

Un punt hauria deixat satisfet el Sabadell diumenge passat a Lugo, tot i que durant la segona part va tenir possibilitats de guanyar quan va sotmetre el rival. Miquel Olmo va aguantar molt per fer els canvis, ja que el seu equip estava jugant prou bé, però quan alguns jugadors no podien més va haver de moure la banqueta. Aleshores, va treure dos jugadors de contenció: Hidalgo i Crespí per dos d'atacants, Porcar i Marquitos. El cas és que a la banqueta no hi havia gaire res més: Agus (lateral del filial) era l'únic relleu defensiu, Sotan (lesionat) i Aridai, un altre extrem.

El resultat no va ser del tot reeixit, perquè el Sabadell gairebé no va tenir ocasions al final i, a més, en va rebre dues i va acabar perdent el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.