Sabadell

Els mateixos gols de sempre

Sabadell. Gairebé la meitat de dianes (10 de 21) que ha rebut han arribat des de les bandes: en centrades o passades rases. Un altre gran percentatge (33%) de gols arriben a pilota aturada

Els freds números expliquen la calenta realitat del Sabadell: que és un equip dèbil en defensa. El conjunt de Miquel Olmo és el tercer equip que més gols encaixa de tota la lliga i experimenta, a més, jornada rere jornada, un error que no pot evitar: la majoria dels gols arriben en jugades des de la banda. 10 dels 21 gols que ha rebut aquest curs han arribat en situacions als laterals.

Diumenge passat, Miquel Olmo va acabar emprenyadíssim en el matx contra el Lugo, perquè deia que el seu equip havia llençat tot sol el partit. “A més, en un error repetit”, va etzibar el tècnic terrassenc. La jugada era simple: comoditat del mig centre, obertura a la banda en cursa, en què en la primera Iriome va xutar creuat, però en la segona va posar la pilota dins l'àrea perquè Aganzo rematés. Aquest va ser el desè gol que arriba de la mateixa manera a la porteria de Nauzet. Abans, el Betis, el Barça B (2), el Saragossa, l'Alavés (2), el Girona (2) i el Mirandés (2) ja havien burxat la ferida del Sabadell amb dianes similars.

Pocs a pilota aturada

Aquests gols que neixen a les bandes sovint arriben per terra (7), ja que en les jugades per aire hi solen intervenir Kiko Olivas o Carlos Hernández, poderosos en el joc aeri. La localització de l'origen de les jugades també és indiferent, ja que la meitat dels gols han arribat per la dreta i l'altra meitat per l'esquerra, de manera que tot assenyala errades conceptuals i no de baix rendiment de determinats jugadors.

El que salva l'equip, però, és que en la resta de facetes defensives mostra un bon rendiment. En la pilota aturada només ha rebut tres gols de córner o de falta i, des del matx contra el Numància, que no n'encaixa cap. Això sí, ha comès massa penals (5 de xiulats: 4 gols encaixats) i, per tant, engreixa la xifra de les dianes rebudes a pilota aturada cap al 33%.

CENTRADA I GOL

108
minuts
és l'interval que passa cada cop que el Sabadell rep un gol d'aquest tipus.

PILOTA ATURADA

7
equips
han ferit el Sabadell amb la mateixa jugada.

CENTRADA I GOL

9
partits
sense que el Sabadell hagi encaixat cap gol de córner o de falta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.