Sabadell

El Sabadell té Estrella

Estrella Damm renova el patrocini amb el club vallesà. La companyia cervesera catalana amplia l'acord de patrocini amb els arlequinats fins al final del 2017

El CE Sabadell i Estrella Damm han refermat l'aliança que mantenen el club vallesà, de segona A, i la companyia cervesera catalana amb la signatura d'un nou acord que amplia el patrocini d'aquesta marca al club fins al final del 2017 i que referma el compromís de la firma catalana amb el teixit social del país. La signatura de l'acord va tenir lloc ahir a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm amb la participació del director general de Damm, Enric Crous; el vicepresident del CE Sabadell, Ignasi Lúquez, el conseller Antoni Reguant i el director general del club, Xavier Monclús. “Estem molt satisfets de continuar vinculats a una marca tan important com és Damm”, va afirmar Lúquez.

L'ampliació de l'acord atorga un cop més a Estrella Damm la categoria de patrocinador oficial del CE Sabadell, i la manté com a la marca de cervesa exclusiva dels arlequinats.

A més, Estrella Damm continuarà tenint una presència destacada en tot l'estadi de la Nova Creu Alta i en les zones habilitades per a la premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)