Sabadell

El moment és vital

Sabadell. La tranquil·litat de Miquel Olmo, la moral de l'equip i l'aire en la classificació, en joc avui a la Creu Alta. Carlos Hernández s'ha recuperat en un equip que vol combatre amb la pilota

Avui és un punt d'inflexió en la vida del Sabadell a segona divisió. A punt de complir-se la meta volant del terç del campionat, els arlequinats s'enfronten al Valladolid. Si els vallesans guanyen agafaran moral per l'entitat del rival, Olmo obtindrà una bombona d'oxigen superant la marca de Salamero en aquest moment de la temporada i faran un salt en la taula just abans de la tornada d'un dels seus homes importants: Juanjo. En cas contrari, suposarà una patinada més a casa, un fet que, veient el rendiment a fora, l'equip ja no es pot permetre.

Salamero va ser acomiadat el curs passat amb 15 punts en 15 partits. El Sabadell, ara mateix, ha disputat 12 partits i té 13 punts, amb set equips per sota. “No ho sé. Ningú m'ha informat de res d'això”, responia Olmo a la pregunta de si tenia la sensació que un mal resultat podia comportar la seva destitució: “Em preocupo del que sóc capaç de gestionar, d'oferir una bona imatge perquè l'afició s'ho mereix. Ara vivim una realitat coherent amb el que som: estar fora del descens lluitant per intentar estar en la zona tranquil·la abans que es recuperin jugadors importants.” Contra el Mirandés, el tècnic s'ho jugava tot a la victòria, però avui, per l'entitat del rival, la direcció li pot deixar més marge. Depèn, doncs, del que passi i com passi.

Sort que no és res

Els arlequinats a poc a poc van recuperant efectius i, a més, no n'han perdut cap aquesta setmana. Carlos Hernández està disponible després del cop que va rebre dimecres en la copa Catalunya. La inflamació del pòmul (no hi ha fissura ni trencament) el podria deixar fora de l'onze ara que Crespí torna a estar en forma. Porcar és l'únic sa que ha quedat fora de la llista.

Olmo té clar que contra el Valladolid la principal arma és intentar prendre'ls la pilota. “Rubi, que és un dels millors entrenadors de la categoria, utilitza uns grandíssims conceptes ofensius. Tenir la pilota és la millor manera de combatre les seves virtuts i significa defensar la nostra identitat”, assegurava el tècnic, que celebra la tornada de Juanjo Ciércoles als entrenaments: “Encara que no estigui al cent per cent, té molta transcendència.” Potser el de l'Hospitalet podrà tenir minuts a Santander.

LA PRÈVIA

Ara vivim una realitat coherent amb el que som: estar en posicions fora del descens
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
El Sabadell té una idea de joc molt interessant, velocitat per bandes i creació al mig
J. Francesc Ferrer, ‘Rubi'
entrenador del valladolid

El Valladolid ja pensa a fitxar a l'hivern

El Valladolid està al capdamunt de la taula empatat amb el Las Palmas gràcies a la seva eficiència (+7 en gols a favor/en contra). Els de Rubi, però, tenen una plantilla molt curta i afectada per les lesions (l'última, la del defensa Rueda); per això el tècnic ja ha manifestat les ganes que arribin més efectius. “Busquem un reforç segur. I un segon dependrà de quan arribi el moment”, deia Rubi, que també va entrenar el Sabadell a principis de segle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)