Sabadell

La rereguarda respon de nou

Sabadell. Els arlequinats, que encadenaven quatre jornades encaixant gols –en concret, set– van tornar a deixar la porteria a zero

Després de patir de valent en defensa, fet que obligava el Sabadell a marcar força gols per vèncer –contra el Mirandés, fa quinze dies, en van haver de fer tres (3-2)–, l'equip arlequinat va mostrar una imatge molt solvent en el matx de dissabte contra un pes pesant com el Valladolid. Els homes de Miquel Olmo, que es jugava la seva continuïtat a la banqueta de la Nova Creu Alta, van trencar una ratxa força negativa: encadenaven quatre jornades rebent gols. En concret, des de la victòria al camp del Llagostera (0-1), Nauzet havia encaixat set gols. La xifra seria notablement més alta si se sumés el partit de copa contra el Sevilla, en què el bloc vallesà va rebre un correctiu (1-6).

L'empat a zero amb el Valladolid, que és el primer partit d'aquesta temporada en què juga el Sabadell i no hi ha gols, és una gran injecció de moral per als homes de Miquel Olmo, que van acabar el duel d'allò més satisfets. Una bona mostra d'aquesta sensació, sobretot en allò referent a la tasca de la rereguarda, són les paraules del central Kiko Olivas: “Era un partit molt difícil i l'equip ha estat força bé en tasques defensives. Hem fet un pas important que ara hem de mantenir.”