2a divisió A

Primer terç amb dues cares

Finalitzat el primer terç de competició a la segona A, els equips catalans representen una polaritat extrema. El Girona és la nota positiva, empatat a punts amb el líder, i el Sabadell i el Llagostera, la negativa, ja que ocuprn zona de descens. El Barça B se salva de la crema gràcies al seu gran inici de lliga, però els seus últims partits han estat molt decebedors tant pel que fa a joc com a resultats.

Com si encara mantinguessin la inèrcia del curs anterior –el Girona es va salvar pels pèls gràcies a un esprint final impressionant–, l'arrencada dels de Machín ha estat estratosfèrica. És la segona millor en set anys en la categoria de plata (el curs de Rubi tenien 30 punts després de 14 partits) i gairebé estan al podi de totes les estadístiques positives.

El Sabadell i el Llagostera, en canvi, ja han esgotat en aquests moments del curs la carta del canvi d'entrenador. Santi Castillejo i Miquel Olmo van ser els primers de tota la categoria a ser destituïts. Per als arlequinats és aviat per jutjar la tasca d'Àlex Garcia, però els blaugrana han fet un pas endavant en les darreres dues jornades que han reviscolat l'optimisme del club més atípic i petit de la segona A en les últimes dècades.

Irregularitat a can Barça

Des que van sumar tres victòries en els primers quatre partits, el filial del Barça només ha pogut guanyar un partit dels deu restants. Aquesta caiguda lliure l'ha portat a la part mitjana de la taula i amb sensacions molt dolentes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)