Sabadell

“Amb un tècnic nou, sempre hi ha un extra de motivació”

Sabadell. Antonio Hidalgo espera que l'arribada d'Àlex Garcia a la banqueta permeti a l'equip arlequinat revertir la complicada situació que va derivar en la destitució de Miquel Olmo

El Sabadell va començar la setmana amb un nou director d'orquestra, el tècnic Àlex Garcia, que ha arribat al club arlequinat en substitució de Miquel Olmo. L'objectiu és clar, cal revertir la mala situació de l'equip, que ocupa una de les quatre posicions de la zona de descens. Per aconseguir-ho, el tècnic treballa centrat, entre altres coses, a fer assimilar als seus homes alguns dels conceptes que vol aplicar. Així ho va explicar ahir el capità, Antonio Hidalgo: “L'Àlex ha arribat amb moltíssimes ganes d'ajudar-nos i d'estar amb nosaltres, proposant la seva manera de veure el futbol. Ara fa dos dies i hem d'agafar molt ràpidament allò que ell demana d'aquí a dissabte.” Tot plegat, amb la fita de “guanyar a casa” i esvair nervis, fet que és clau, segons relata el mig: “El futbol és confiança i tranquil·litat. Quan no hi ha resultats, costa tenir-ho, però disposarem de molta gent al darrere que ens dóna suport i hem de ser forts a casa, perquè a domicili costa molt.”

La primera cita a la Nova Creu Alta, en tot cas, és un test d'altura, ja que els arlequinats reben dissabte la visita del líder, el Las Palmas. Antonio Hidalgo espera que el canvi de tècnic pugui ser un factor per sumar de cara al partit. “Sempre que ve un entrenador nou és un al·licient per a tots, per als que jugaven i per als que no”, va afirmar el capità, que hi va afegir: “Tindrem aquesta motivació i aquest extra.” D'altra banda, el granollerí va analitzar la figura del tècnic i no creu que el fet que gairebé en tota la seva trajectòria hagi dirigit en el futbol formatiu del Barça sigui un handicap: “El que es nota d'un entrenador és el que ens vol transmetre. Si és bo i ho transmet bé, és igual que tingui una experiència de sis mesos o de cinc anys [en un equip amb jugadors experimentats].”

Lloances i autocrítica

El capità també va parlar de l'adéu de Miquel Olmo i va destacar la seva tasca, sobretot amb l'èxit de la temporada passada, en què el Sabadell va quedar a les portes del play-off d'ascens. “No ha estat una situació agradable, perquè hem compartit moltes coses amb ell i hem treballat moltíssim”, va afirmar Antonio Hidalgo, que va entonar un mea culpa col·lectiu: “[Els jugadors] som conscients que som els màxims responsables de la situació, perquè som els que sortim al camp, però quan les coses van malament en el futbol a tot arreu es viuen aquest tipus de situacions.”

LES FRASES

Quan un entrenador arriba a un lloc sempre és un al·licient per a tothom: per als que jugaven i també per als que no
No ha estat una situació agradable, hem compartit molt amb Miquel Olmo, però són situacions del futbol
Antonio Hidalgo
mig i capità del sabadell
El que compta d'un tècnic és el que et vol transmetre. Si és bo i ho fa bé, és igual que tingui sis mesos d'experiència o cinc anys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)