Sabadell

La incògnita del cel i de la banqueta

2a divisió A. El Sabadell busca pescar contra el líder amb la incertesa de la resposta de l'equip amb el nou tècnic i la previsió d'un aiguat a la Creu Alta

La figura d'Àlex Garcia com a nou entrenador dóna una aura d'incògnita al Sabadell, alimentada, a més, per la previsió d'un aiguat per avui. Els arlequinats fins ara han estat un equip tècnic, sovint molt exposat a les pèrdues de pilota que li provocaven molts gols en contra. Del discurs de Garcia se'n poden treure poques conclusions –menys encara del seu entrenament abans del partit a porta tancada–, però una és una certa tendència cap al resultadisme.

“Ara hem d'anar millorant en tots els aspectes. Ve un rival molt complicat i ens hem d'adaptar a com juga, perquè cal sumar tan aviat com sigui possible”, diu l'entrenador del Sabadell, definit per tothom com de perfil atacant: “Vull que el meu equip ataqui més i defensi millor. Tinc força clar com vull jugar. Partint d'una base fixa incorporarem diferents sistemes i és probable que com juguem ara no hi jugarem d'aquí a quinze dies.”

El temps

La previsió de pluja afecta el plantejament dels tècnics. “Serem valents, els volem treure la pilota, però estarem pendents del temps. Potser haurem de canviar el que tenim pensat”, deia Garcia en la mateixa línia que el seu homòleg Paco Herrera: “Tenim un pla B, perquè vull esperar fins al final com està el camp. Si cau molta aigua podem posar un equip de més casta.”

Pel que fa a l'onze, el Sabadell ha donat molt poques pistes al llarg de la setmana. En l'entrenament de dimecres va provar amb un 4-4-2 amb rombe al mig del camp (Sotan de mitjapunta; Gato i Juanto de davanters) però el tècnic ha dit que no vol tocar gaire res: “Encara no és el moment de capgirar-ho tot. Per a aquest partit volem insistir en dues o tres coses, fer-les bé, i no tornar-nos bojos amb més canvis.”

El tècnic admet que aquest punt d'incògnita sobre com jugarà l'equip no el beneficia especialment: “Sí que pot haver-hi una certa inseguretat, però si fos l'entrenador del Las Palmas veuria que estic líder i que tinc un molt bon equip”, afirmava Garcia, al contrari que Herrera, que no té gaire bones sensacions: “Fins ara ha tingut un triple pivot magnífic però no sabem què pot passar a partir d'ara. El que sí que és cert és que un entrenador nou fa que hi hagi més intensitat perquè tots els jugadors volen guanyar-se el lloc.” Herrera no s'equivoca, ja que aquesta setmana el Sabadell s'ha entrenat a un nivell altíssim, i per això adverteix: “No vull ser malastruc, però tinc les mateixes impressions que en la setmana contra el Mirandés [van empatar a zero].”

LES REACCIONS

Encara no és el moment de capgirar-ho tot. Volem insistir en dues o tres coses, fer-les bé, i no tornar-nos bojos amb més canvis
Vull esperar i veure com està el camp. Si cau molta aigua podem posar un equip de més casta
Paco Herrera
entrenador del las palmas
És probable que com juguem ara no hi jugarem d'aquí a quinze dies. Sempre partint d'una base
Àlex Garcia
entrenador del sabadell

Sakamoto viurà el partit a la Nova Creu Alta

Keisuke Sakamoto va arribar ahir al vespre des del Japó i viurà avui el partit contra el Las Palmas a la Nova Creu Alta. El president coneixerà el nou entrenador i assistirà a la presentació del futbol de base de dilluns. Tot plegat en la setmana que el club va anunciar la convocatòria de la junta d'accionistes ordinària, en què es preveu l'aprovació d'una ampliació de capital de 3 milions d'euros. La supervivència del club passa per completar aquesta xifra, per bé que la voluntat de Sakamoto és que hi entri un altre inversor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)