2a divisió A

La mala ratxa ha d'acabar

Barça B. El filial blaugrana rep el cuer, l'Albacete, obligat a guanyar després de cinc jornades sense fer-ho per tornar així a distanciar-se de les posicions de descens, ara a només 2 punts

El Barça B va tenir la victòria la setmana passada a les seves mans però finalment es va haver de conformar amb un empat, que fa encara més obligat sumar avui els tres punts al Miniestadi en la visita del cuer, l'Albacete (a les 5, en directe per Esport 3). I és que després de cinc jornades sense guanyar, els d'Eusebio Sacristán tenen les posicions de descens a només dos punts. Vèncer avui, doncs, serviria per distanciar-se de la zona calenta i, sobretot, per reforçar la confiança amb resultats, com així ho recorda el tècnic blaugrana: “Nosaltres estem centrats a seguir creixent, millorant i competint. Tenim ànims d'aconseguir un resultat positiu, hem de continuar millorant, ser cada dia més forts amb l'objectiu de millora i creixement.” En aquest sentit, creu que l'equip té “tots els ingredients perquè el premi a l'esforç arribi al més aviat possible”. Tot i la mala situació dels manxecs, que, tot i haver guanyat al camp del Betis, encadenen cinc derrotes a domicili, Eusebio no se'n refia i avisa que el conjunt de Luis César, ascendit l'estiu passat, “és un rival perillós, que arriba després de guanyar l'Osasuna i té molts ànims i ganes de sortir de baix”, a més de destacar que “els rivals en aquestes posicions són molt perillosos perquè vénen amb més ganes”.

Per a aquest duel, el tècnic de la Seca no podrà alinear un dels fixos en defensa, Patric, baixa per un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre –tot fa preveure que el seu lloc l'ocuparà Diagne–, ni tampoc Kaptoum ni Godswill, que continuen lesionats. Suárez, Campins, Babunski, Maxi Rolón i Sergio Juste s'han quedat fora de la convocatòria, en què les novetats són Ondoa, Lucas Gafarot i Robert Costa.

Luis César, per la seva banda, que no amaga que intentaran “aprofitar els defectes de la joventut, deixant-los la pilota en alguns moments per sortir a la contra i discutint-los la pilota en d'altres”, recupera després d'un mes l'extrem Koke.

LA PRÈVIA

Estem centrats a seguir creixent, millorant i competint. Tenim ànims d'aconseguir un resultat positiu i de continuar millorant
Tenim tots els ingredients perquè el premi a l'esforç arribi al més aviat possible
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)