Sabadell

Sense tocar gaire res

En els primers dies, Àlex Garcia no ha fet modificacions gaire importants: ha intentat conèixer el grup i introduir dos o tres detalls

El tècnic va apostar per un equip titular que hauria signat Miquel Olmo

Qui vulgui jutjar Àlex Garcia com a entrenador després de la seva primera setmana al capdavant del Sabadell ho tindrà ben difícil. En primer lloc, perquè el partit contra el Las Palmas no es va poder jugar per la pluja i, per tant, no es van poder veure nous conceptes en l'equip. I, en segon lloc, perquè el tècnic no ha volgut canviar gaires coses respecte a l'etapa de Miquel Olmo. “No ho deia Luis Aragonés allò de ««guanyar, guanyar i tornar a guanyar»»? Doncs això és el que ens cal, a nosaltres”, afirmava l'entrenador en la seva primera compareixença.

L'obsessió pel resultat és perquè Garcia no vol atabalar gaire la seva gent amb conceptes nous mentre l'equip estigui tan faltat de confiança. “Jo sempre he dit que aquest equip m'agrada molt”, va explicar en la presentació. Per això no ha canviat gaire les rutines respecte de l'anterior tècnic. Sessions molt semblants on, això sí, l'entrenador ha volgut posar el seu segell bàsicament en els partidets en què explicava les sortides de pilota contra el Las Palmas. “Durant aquesta setmana el que ha fet és intentar transmetre'ns la seva idea de futbol, que té molt clara. Esperem que li vagi tot molt bé perquè això voldrà dir que també ens va bé a nosaltres”, explicava Nauzet, un dels capitans.

Un canvi en l'onze titular

Nauzet també el definia com un entrenador “proper, amb qui es pot parlar”, tot i que dissabte es va negar a parlar amb la premsa dels motius de la suspensió, com sí que va fer, en canvi, Paco Herrera, el seu homòleg a la banqueta del Las Palmas. Tot i això, Garcia, en la compareixença prepartit, es va mostrar molt críptic en les seves idees, sobretot respecte a l'onze que alinearia en el partit.

I, com en els entrenaments, l'entrenador cornellanenc no va canviar gaire res respecte de l'onze que solia alinear Miquel Olmo. L'equip havia de formar un 4-3-3 amb dos extrems purs: Aridai i Collantes. El que sí que va recuperar va ser la titularitat de Juanto Ortuño, marginat per Olmo i que s'havia entrenat a un gran nivell la setmana passada. Ara bé, no se sap si la seva titularitat era pel seu bon rendiment en les sessions o per la baixa de Gato, que va ser a última hora i que, en un principi, no ha de comportar cap contratemps més a la ja plena infermeria arlequinada.

2
canvis.
Són els que va alinear contra el Las Palmas (partit que no es va jugar) respecte a l'onze de la setmana abans: Juanto pel lesionat Gato i Carlos per Crespí.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)