2a divisió A

Les semifinals, definides

Copa Catalunya. El Gavà-Girona i l'Europa-Sabadell seran els duels que definiran els finalistes, que s'asseguraran entre 5.000 i 15.000 euros

El Gavà s'enfrontarà amb el Girona i l'Europa jugarà contra el Sabadell en les semifinals de la copa Catalunya, tal com va determinar el sorteig que es va fer ahir a la seu de la federació catalana. Els partits es disputaran el 4 de febrer al terreny de joc dels equips de tercera divisió, en un horari que encara s'ha de determinar. La final està prevista per al 25 de març, tot i que la data s'haurà de confirmar una vegada se sàpiguen els dos finalistes.

A més del títol, l'atractiu d'aquesta edició de la copa Catalunya –en què el Barça i l'Espanyol no competeixen, ja que tenen la supercopa– són els premis en metàl·lic que atorga la federació per dotar de més importància la competició. Així, els dos equips que quedin eliminats en les semifinals rebran 2.000 euros –ja en van rebre 1.000 pel fet de passar dels quarts–, mentre que per als finalistes els premis són força més alts. El subcampió rebrà 5.000 euros i el guanyador, 15.000. “És la nostra competició. Li hem d'atorgar la importància, el respecte i la seriositat que es mereix. Estic convençut que aquest any es farà un pas més per consolidar la copa Catalunya”, va afirmar Joan Soteras, vicepresident de la federació. El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, va tenir paraules d'elogi per al Gavà –exempt en l'eliminatòria anterior–, al qual defineix com “un equip jove que fa anys que fa les coses molt ben fetes”. El fet que l'Europa eliminés el Barça B en l'eliminatòria anterior demostra que la copa Catalunya és una competició en què “pot passar de tot”. El president del Gavà, Manuel Maniega, diu que s'agafen el partit com una festa i com un premi. Tomeu Ferran, conseller del Sabadell, va assegurar que per al club arlequinat la copa Catalunya és “un títol important”, i que el fet d'enfrontar-se amb “un equip històric del futbol català” dóna encara més rellevància al partit. El president de l'Europa, Guillaume de Bode, va assegurar que tant el seu equip com el Gavà es poden sentir afortunats de jugar les semifinals contra dos històrics. “És un dia de festa per gaudir de bon futbol amb alegria”, va dir.

El Gavà és un equip jove que fa anys que fa les coses molt ben fetes. Creiem que ens ho posarà difícil
Quique Cárcel
DIRECTOR ESPORTIU DEL GIRONA
Nosaltres ens ho prenem com una festa i com un premi per haver pogut arribar fins aquí
Manuel Maniega
PRESIDENT DEL GAVÀ
És un títol important i, a més, ens enfrontem amb un equip històric del futbol català
Tomeu Ferran
cONSELLER DEL SABADELL
Ens podem sentir afortunats de jugar les semifinals. Serà un dia de festa per gaudir del futbol
Guillaume de Bode
PRESIDENT DE L'EUROPA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)