Sabadell

Almenys ha de servir per competir

Dignitat. Amb un 1-6 en contra, el Sabadell viatja al Sánchez Pizjuán amb la intenció de recuperar confiança

Amb un 1-6 en contra, el partit d'avui té una importància ínfima. A ulls de l'aficionat, és tan poca que ni tan sols la televisió farà el partit sencer (a trossos per Canal+ Liga Multi), però per al cos tècnic i els jugadors serà una bona pedra de toc. La principal incògnita d'avui al Sánchez Pizjuán és veure com respondrà el Sabadell d'Àlex Garcia. Després de la pluja contra Las Palmas que va aigualir la seva estrena, el tècnic vol veure competir els seus homes durant els 90 minuts.

Per aquest motiu, Garcia posarà avui un onze amb cara i ulls. “Hem assajat perquè el partit sigui una prolongació contra l'Alcorcón, per molt que el Sevilla sigui un rival molt exigent”, va dir el tècnic, que vol veure el seu equip jugar d'una vegada per totes: “Ens hem d'oblidar del partit d'anada i començar-ne un de nou. Ser competitius, perquè és el que més li falta a aquest equip.”

Càrrega del resultat

Aquesta competitivitat, segons el tècnic, ha de ser independent del resultat, tot i que a Garcia no li agradaria sortir-ne golejat. “No m'agradaria, però en el cas que els jugadors s'ho prenguin com a molt seu. Si el resultat és dolent, el carregaré jo; si és bo, vull que es reforcin com el bon equip que són”, va afirmar el cornellanenc.

El Sabadell ha viatjat amb dos jugadors del filial, però més per necessitat que per una altra cosa. Sí que s'albira que Agus Medina serà titular o que disputarà alguns minuts –alliberarà l'encara tocat Cristian Garcia–, però pel que fa a la resta hi haurà molts jugadors habituals. També Emery ha cridat diversos homes del filial, tot i que, en el seu cas, amb la intenció d'utilitzar-los. El tècnic de l'equip andalús, com en el partit d'anada, considerarà l'enfrontament contra el Sabadell com una oportunitat per foguejar homes menys habituals: “Totes les oportunitats que es van generant en qualsevol partit són importants, i aquests futbolistes l'endemà ens retornaran aquesta confiança.”

LES REACCIONS

Ens hem d'oblidar del partit d'anada i començar-ne un de nou. Hem de ser competitius
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Aquests futbolistes l'endemà ens retornaran la confiança que agafin en el partit
Unai Emery
entrenador del sevilla

Àlex Garcia, indignat amb la clàusula de la por

El Sabadell té una pila de baixes per al partit d'avui i en especial en aquest tram de temporada. A les habituals de Longás, Juanjo, Tamudo i Riau s'afegeix a la de Gato, tocat per un procés gripal. Però, a sobre, pels capricis del matx en el partit d'avui tampoc hi serà Javi Hervás, jugador cedit pel Sevilla, que està inhabilitat en l'eliminatòria per la clàusula de la por. “És una cosa que no entenc. Potser és perquè en el lloc del qual vinc [el Barça] no ha existit mai”, afirmava el tècnic: “Sobretot em sap greu pel jugador perquè era jugar a casa, a la seva terra i a prop de la seva gent”.

El cert és que en aquella posició, Garcia no té gaires alternatives. Si juga amb un 4-3-3 l'opció més lògica és la d'incloure Yeray o Eguaras en aquella posició tot i que també té la possibilitat d'adaptar a homes com Lucas Porcar o el japonès Sotan Tanabe.

Hervás, fins ara, ha estat un fixe en les alineacions del Sabadell. Ha disputat 11 partits i se n'ha perdut només tres. Amb un rendiment un pèl irregular, ha jugat moltes vegades obligat per tantes lesions que l'equip ha tingut en la zona ampla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)