Sabadell

El calendari, encara més atapeït

Sabadell. El partit suspès per la pluja contra el Las Palmas es jugarà dimecres vinent (20 h) a la Nova Creu Alta. Els locals volien una altra data perquè tenen la infermeria plena i perquè el tram final d'any està ple de partits transcendents

El Sabadell va rebre ahir la confirmació oficial de l'horari del partit contra el Las Palmas, que es va haver de suspendre per la pluja dissabte passat. Es disputarà la setmana que ve, el dimecres 10 de desembre, en un dels pitjors moments per al conjunt arlequinat, que té aquells dies plens de partits molt transcendents.

El Sabadell està ara mateix en zona de descens i el tram final d'any està ple d'equips accessibles i de la seva lliga. El partit contra el Las Palmas serà just després de jugar contra l'Alcorcón (aquest diumenge) i abans d'enfrontar-se al Leganés, equip en zona de descens. L'equip acabarà l'any viatjant a Tenerife, on va guanyar el curs passat. Amb tot, els arlequinats hauran d'afrontar un altre partit seguit intersetmanal després que ahir es desfés de la copa. Al novembre, ha jugat entre setmana contra el Cerdanyola a copa Catalunya, i a finals d'octubre va disputar l'anada contra el Sevilla.

Despesa coberta

Per sort, la desgràcia és només esportiva perquè la Lliga de Futbol Professional té una assegurança que cobreix les despeses que es puguin generar d'aquest partit. L'assegurança, però, només paga una part del dispendi generat per la seguretat, pel manteniment de l'estadi i, en el cas de Las Palmas, el viatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)