Sabadell

El Sabadell no compleix els mínims

Golejats. Els arlequinats s'esfondren en només quatre minuts (59', 60' i 62'), en què Iago Aspas fa un ‘hat-trick'

sabadell1 (1)


sevilla5 (6)


El global d'11-2 en l'eliminatòria fa molt mal de veure per a un Sabadell que, reconegut pels mateixos protagonistes, necessita moral. Ahir es va notar l'empenta que produeix el canvi de tècnic, però va quedar en no res quan Iago Aspas els va clavar tres gols en quatre minuts (del 59 al 62) i va rematar la dignitat arlequinada.

I això que els primers minuts havien estat prou bons i els d'Àlex Garcia es van avançar de penal. El tècnic va variar el dibuix –no així l'onze, que s'assemblarà molt al que alinearà contra l'Alcorcón– i es va veure una defensa lluny de Nauzet, pressió alta i velocitat al davant. El 4-4-2 amb rombe va permetre moltes faltes al mig del camp i que Collantes provoqués la pena màxima de Kolo que ell mateix va marcar (0-1).

Es rendeixen

Els arlequinats van continuar amb la mateixa sintonia i es van apropar diverses vegades a la porteria de Rico tot i que amb poc perill.

L'energia que el visitant hi va posar en els primers minuts va passar molta factura a l'equip en la resta del partit. En el minut 35, amb el Sabadell traient la llengua, Gameiro va empatar i a partir d'aquí es van succeir una sèrie d'ocasions que van desembocar en el trio de gols, ja en el segon temps, de Iago Aspas.

En quatre minuts, el gallec va perforar la porteria de Nauzet tres vegades i va deixar tocats de mort els sabadellencs, que es van revitalitzar lleument amb l'entrada de Porcar. La rendició, però, era inevitable i els arlequinats, cansats en tots els aspectes, van acabar rebent el cinquè, de Deulofeu.

ELS VESTIDORS

SEVILLA: Rico; Diogo, Arribas, Kolo, Navarro; Reyes (Deulofeu, 71'), Cristóforo, Cotán (Tena, 83'), Denís Suárez; Aspas i Gameiro (Juan Muñoz, 76'). SABADELL: Nauzet; Agus, Kiko Olivas, Crespí, Espasandín; Eguaras, Hidalgo (Yeray, 60'), Sotan, Aridai (Marquitos, 75'); Collantes (Lucas Porcar, 67') i Juanto. GOLS: 1-0 (21') Collantes, de penal. 1-1 (35') Gameiro. 2-1 (59') Aspas. 3-1 (60') Aspas. 4-1 (62') Aspas. 5-1 (81') Deulofeu. ÀRBITRE: Gil Manzano. T.G.: Al local Kolo; als visitants Eguaras, Hidalgo, Eguaras i Aridai.
TORNADA:
Sevilla-Sabadell
5-1 (6-1)
Madrid-Cornellà
5-0 (4-1)
ANADA:
Dimarts:
Alavés-Espanyol
0-2
Alcoià-Athletic Club
1-1
Valladolid-Elx
0-0
Las Palmas-Celta
2-1
Ahir:
L'Hospitalet-Atlético
0-3
Deportivo-Màlaga
1-1
Osca-Barça
0-4
Granada-Còrdova
1-0
Avui:
Cadis-Vila-real
20 h
Oviedo-Real Sociedad
20 h
Rayo-València
22 h
Demà:
Getafe-Eibar
20 h
Albacete-Llevant
20 h
Betis-Almeria
22 h
En la primera meitat, m'ha agradat l'equip; en la segona semblaven onze que s'han ajuntat
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Ens hem de quedar amb la primera part. Ells són millors que nosaltres i s'ha d'acceptar
Juan Collantes
extrem del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)