Sabadell

Exigència mental

Sabadell. Els arlequinats, castigats pels errors de concentració, necessiten començar a sumar ja contra l'Alcorcón, que exigeix molt en aquest aspecte

El Sabadell té un problema de concentració. Ho va demostrar en la copa contra el Sevilla i ho ha fet al llarg de la temporada. Els errors sovint han castigat el conjunt arlequinat fins a enfonsar-lo en la taula classificatòria. Que contra el Sevilla l'equip fes una demostració, de nou, d'aquesta mancança preocupa, i molt, el cos tècnic, i més si s'albira un partit duríssim contra l'Alcorcón. Els madrilenys són el paradigma d'equip desgastador, aprofitador dels errors i d'una duresa ja conegudíssima en la categoria.

Probablement, el partit no arriba en el millor moment per al Sabadell, que encara no s'ha adaptat al que vol el seu entrenador. Tot just fa deu dies de la contractació d'Àlex Garcia, que ja coneix el principal problema dels seus homes. “Cal intentar evitar aquestes desconnexions que a la copa ens van costar tres gols en quatre minuts. I tenir molt clar que qualsevol error d'aquest tipus ens penalitza, perquè ja ens estem jugant punts”, afirmava l'entrenador, que explicava la procedència d'aquest problema: “Ve de quan l'equip rep un gol. Tothom sap que encaixar gols s'assenta malament, però el partit és molt llarg i cal que els jugadors estiguin molt ficats en l'enfrontament passi el que passi.”

El respecte de l'Alcorcón

I el rival també exigeix molt en aquesta faceta. “És un equip molt competitiu, que fa valer el factor camp, que juga al límit (dins del reglament) i per això no podem estar ni mig segon desconnectats, perquè aprofiten molt els errors del rival”, explica Garcia, que diu, resignat: “És un rival molt difícil, però és el que ens toca i haurem de competir.”

Pel que fa a l'onze titular, Garcia en posarà un de molt semblant al que va alinear al Sánchez Pizjuán. El tècnic, que no vol donar pistes ni als seus jugadors, pot variar en la posició de mitjapunta, on en les sessions s'ho han combinat Porcar, Sotan i, fins i tot, Marquitos. Sembla clar que Carlos Hernández tornarà a la titularitat, com Cristian Garcia. Riau ja està recuperat de la seva lesió, però Gato encara no, mentre que De Navas, amb molèsties al genoll, no va viatjar .

L'Alcorcón arriba al partit en el seu millor moment de la temporada. No perd des de fa cinc partits i ha guanyat els dos últims per la mínima. “En el futbol no pots conformar-te. Estem en ratxa, però tots els partits són complicats i el Sabadell és un rival que juga molt bé a futbol”, diu José Bordalás. “Hem de tenir molt en compte del rival les jugades a pilota aturada, i a Sevilla vam incidir en aquest aspecte i vam estar bé”, diu Àlex Garcia, que aquesta setmana ha practicat la defensa de les centrades des de la banda i de les segones jugades i caigudes.

Precedents infausts

El Sabadell, que no s'ha caracteritzat mai per tenir un bon rendiment a domicili, té creuat especialment Santo Domingo. En lliga, tres derrotes en tres partits i en copa, una derrota en un partit.

LA PRÈVIA

Cal intentar evitar les desconnexions, que a la copa ens van costar tres gols en quatre minuts
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
En el futbol no pots conformar-te. Estem en ratxa, però el Sabadell és un rival que juga molt bé
José Bordalás
entrenador de l'alcorcón

A Garcia no li agraden tants partits seguits

Quan acabi el partit d'avui, el Sabadell de seguida s'haurà de posar les piles i pensar ja en el xoc contra Las Palmas. La Lliga de Futbol Professional va programar el matx suspès per la pluja per dimecres, un fet que no agrada gens al tècnic del Sabadell. “No ens beneficia. Perjudicar-nos, ja ho veurem, dependrà de com vagin els resultats, però segur que no ens beneficia tant de partit seguit”, deia el tècnic arlequinat, preocupat sobretot perquè no té prou entrenaments per fer rutllar l'equip a la seva manera: “Necessitem treballar amb tothom i els dies de partit són dies que perdem d'entrenament. Serà el segon dimecres seguit que juguem i el desgast comença a ser força gran”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)