Sabadell

Més infern a Santo Domingo

Sabadell. Els vallesans s'endinsen en la zona de descens per una derrota en què l'equip mostra, un cop més, una feblesa impròpia de la categoria. El canvi de tècnic no ha solucionat els problemes

sabadell2

alcorcón3

El resultat final té un punt d'enganyós perquè fa pensar que el Sabadell va tenir alguna possibilitat d'endur-se alguna cosa de Santo Domingo. Si en va tenir alguna, tot plegat es va acabar en el minut 39 i en el 42, quan els arlequinats van encaixar dos gols d'aquells de posar-se vermell. La derrota és dolorosa perquè queda clar que ni el canvi d'entrenador arregla els problemes que ha tingut l'equip des que es van lesionar els referents. I així van jugant amb les profunditats d'un descens que seria, no cal dir-ho, mortal per a l'entitat.

Amb molt bon criteri, Àlex Garcia va buscar la velocitat de dos extrems (Collantes i Aridai), a qui va fer jugar de davanters. L'equip va quedar vertebrat al darrere amb quatre mitjos, i Lucas Porcar estrenant titularitat, amb una intenció més defensiva, ja que els migcampistes podien ajudar amb facilitat a les bandes i recollir les segones jugades. La teoria, muntada per l'entrenador va quedar en no res quan els encarregats de posar la música, els jugadors, van esguerrar tot el pla. El primer gol va arribar en una pilotada de Nauzet, picada amb el cap per un migcampista local i a l'espai David Rodríguez va batre el porter local. El gol indica que cap dels migcampistes va lluitar el globus del seu propi porter i que ni Carlos Hernández ni Cristian van agafar el marcatge, en vigilància, del davanter groc.

Reacció i davallada

En altres aspectes, l'equip va ser prou seriós, ja que va evitar pèrdues al mig i va llançar pilotes a l'espai per als seus homes ràpids. Collantes en va recollir una pentinada per Aridai i va forjar la reacció arlequinada (22') batent per baix el porter Falcón.

El Sabadell, un equip que quan és forçat a defensar es troba una mica incòmode, va començar a cometre faltes excessives, fet perillós contra un Alcorcón que fa por en les pilotes per alt. Però si bé els madrilenys no van aconseguir ser efectius en faltes laterals i córners sí que ho van ser quan els arlequinats els va posar la catifa vermella per tornar a avançar-se. No n'hi havia per menys, perquè la defensa visitant no va saber refusar una pilota que va passar pels peus de quatre jugadors visitants dins l'àrea abans que Guichón marqués a la mateixa línia (39'). L'acudit va continuar tres minuts després quan els de Bordalás van fer exactament el mateix gol que en el primer, obra de David Rodríguez.

Un os massa dur

El partit estava molt costa amunt, però ahir, a diferència d'altres dies, els vallesans ho van intentar fins al final. Van trobar el premi Collantes fent el 3-2 en un servei des de la frontal (62'), però quedava el més difícil. L'Alcorcón, un expert a guardar la roba i defensar-se, només va rebre una ocasió de falta lateral directa de Collantes i encara hauria pogut marcar el quart en una acció. La defensa, aquest cop sí, va solucionar el perill local.

ALCORCÓN: Falcón; Djené, Rubén Cruz, Verdés, Bellvís; Rubén Sanz; Óscar Plano (Álvaro Rey, 72' (Escassi, 88')), Nagore, Antonio Martínez (Anderson, 76'), Guichón; i David Rodríguez. SABADELL: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Espasandín; Eguaras; Hidalgo, Hervás; Porcar (Juanto, 82'); Collantes i Aridai. GOLS: 1-0 (7') David Rodríguez. 1-1 (23') Collantes. 2-1 (39') Guichón. 3-1 (42') David Rodríguez. 3-2 (62') Collantes. ÀRBITRE: Munuera Montero. T.G.: Als locals Djené i Falcón; al visitant Carlos Hernández. PÚBLIC: 2.547 espectadors a Santo Domingo.
Ens penalitzen molt els errors infantils. La feina que hem fet no mereix el resultat però en un camp com aquest hem de fer més
Hem de canviar alguna cosa perquè fem dos gols a Alcorcón i marxem de buit. No pot ser
Juan Collantes
extrem del sabadell
Donem moltes facilitats als rivals i així és impossible. Hem de reaccionar i sortir de baix abans que no sigui massa tard
Ens tornem a ficar en el partit, però empatem i en tres minuts, l'equip es desconnecta
Àlex Garcia
entrenador del sabadell

El Sabadell utilitza només un canvi

Sorprenentment, amb el partit perdut i amb els últims minuts sense ocasions gaire clares a la porteria de Falcón, el Sabadell va acabar el partit esgotant només un dels tres canvis. Juanto per Lucas Porcar, un davanter per un mitjapunta, va significar l'únic relleu que va fer Àlex Garcia en tot el partit. Les imatges de televisió van ensenyar com en una ocasió el tècnic preguntava a Antonio Hidalgo si es trobava bé i si podia continuar. El Sabadell tenia a la banqueta Ernest Forgas, davanter del filial, l'extrem Marcos García i el mitjapunta Sotan, a més de Juanto, com a homes atacants. Els defenses Crespí i el lateral del B Agus van completar una convocatòria en què Gato no hi era per
un procés gripal que l'havia deixat KO tota la setmana.