Sabadell

La vida és dura sense Juanjo

Sabadell. Els arlequinats estan patint les conseqüències de la baixa del migcampista de l'Hospitalet. L'equip troba a faltar la seva duresa defensiva, causant de tots els mals

Juanjo Ciércoles i Miquel Olmo es van fondre en una abraçada a l'entrada de la Nova Creu Alta quan el tècnic va explicar el seu adéu. A cau d'orella, l'entrenador li va repetir les mateixes paraules que va dir públicament en la roda de premsa instants abans: “Si no t'haguessis lesionat, probablement no estaria aquí acomiadant-me de tothom.” Olmo sabia com ningú que la presència del migcampista hauria variat el signe de molts partits ja que el Sabadell presenta unes mancances que ningú sembla ser capaç de solucionar en la plantilla del Sabadell.

Ciércoles va fer ahir tot l'entrenament de la tarda, en què els suplents i els no convocats del partit contra l'Alcorcón van participar a un ritme alt. El de l'Hospitalet ja no es ressent tant dels problemes derivats de l'operació que l'han deixat KO sis mesos. De fet, estava previst que el migcampista tornés només de començar la lliga, però diverses complicacions en la rehabilitació han fet que hagi trigat, com a mínim, 15 partits. L'entrenador, Àlex Garcia, va anunciar en la passada roda de premsa que Ciércoles tindria l'alta mèdica aquesta setmana i que aleshores podrà entrar en la convocatòria. Hi ha possibilitats que demà l'entrenador l'inclogui entre els divuit escollits contra el Las Palmas, però el que sembla segur és que hi serà contra el Leganés per al partit de diumenge (Nova Creu Alta, 21 h).

Els números ho diuen

Que el Sabadell pateix sense el seu migcampista de referència es veu fàcilment quan a l'equip li toca defensar. Però els números s'acarnissen amb aquesta realitat. A segona A, Juanjo ha jugat 91 partits en els quals el Sabadell ha aconseguit 128 punts. En els que no ha jugat (54), els arlequinats només han aconseguit 55 punts. És a dir, el conjunt arlequinat aconsegueix un 28% més dels punts quan juga Ciércoles. La dada més preocupant, però, és que de cada dos partits que no juga Juanjo, el Sabadell en perd un.

Els números ensenyen també les diferències defensives. Amb ell, l'equip rep 1,38 gols de mitjana; sense ell, 1,72.

Gato, recuperat

A banda de les bones sensacions que va mostrar Juanjo en l'entrenament d'ahir, també es va poder veure que Gato està rehabilitat completament de la grip. També De Navas ha solucionat els problemes de genoll. Longás continua amb la seva rehabilitació, com Tamudo. Tots dos no tornaran fins ben entrat l'any vinent.

MENYS EFICIENTS

1,4
punts per partit
aconsegueix el Sabadell amb Juanjo. 1,01 sense ell.

DEFENSIU

1,38
gols per partit
rep el Sabadell amb Juanjo. 1,72 sense ell.

EL 50%

1
partit
de cada 2 perd el Sabadell si no juga Juanjo Ciércoles.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)