Sabadell

Ara plou molt més fort

Sabadell. Els arlequinats, penúltims, necessiten la victòria en el partit posposat contra Las Palmas, el líder de la categoria i l'equip en més bona forma. Juanjo podria tenir els primers minuts

Allò de la jornada 13 no era més que una pluja fina comparat amb el temporal que té ara a sobre el Sabadell. I això que només han passat dues jornades des que el partit contra Las Palmas es va suspendre per l'aiguat que va caure a la Nova Creu Alta. Avui es reprendrà el matx enmig d'una forta tempesta que no té res a veure amb les condicions climatològiques –tot i que ahir l'equip va acabar l'entrenament abans d'hora pel fort vent–, sinó que s'avé més amb la situació de la taula dels arlequinats. L'equip és penúltim i es troba en una crisi de resultats tan forta que tot el molesta. El xoc contra el líder és massa dur i arriba entre setmana, quan fa ja un mes que té el calendari carregat.

El Sabadell és un equip ara amb la moral pel terra perquè veu que la feina, constant i prou decent en el dia a dia, no coincideix amb els resultats. “És difícil per la confiança del jugador que es reforça si veu que arriben els objectius. Si va treballant, però passen les setmanes i no hi ha resultats és lògic que es desanimi”, reconeix Àlex Garcia, conscient del repte: “Estem aquí per mantenir l'equip amb la confiança més alta possible.”

Juanjo torna a la llista

El Sabadell va donar ahir la llista de convocats amb 20 homes, entre els quals hi havia Juanjo Ciércoles. Està previst que el migcampista de l'Hospitalet hi sigui en els 18 definitius per primera vegada des de l'últim partit del curs passat. Així, almenys, ho va reconèixer Àlex Garcia. “Ell té ganes de jugar i es troba bé. Té petites molèsties, però res a veure amb el que ha patit. Hem decidit ficar-lo a la llista i demà [per avui] decidirem si té o no minuts”, afirmava el tècnic. De cara a l'onze, Garcia no té previst gaires canvis, ja que li va agradar l'equip a Alcorcón: “Per això no vaig fer canvis, perquè veia l'equip molt ficat”, tot i que creu que ha de corregir “aquells moments de desconnexió” que tant els penalitza. Com a molt, podria fer entrar Manuel Gato, baixa durant una setmana per grip i que ja s'entrena amb el grup.

Al davant, Las Palmas fa por. Avui, amb un empat o una victòria, pot refermar el seu lideratge i arriba a Sabadell en el millor moment de la temporada. “Podríem dir que Las Palmas és l'equip que està més en forma de la categoria. Va derrotar el Celta en la copa, un equip de primera en bona dinàmica, i estan en un moment dolç”, va explicar Àlex Garcia, que creu en com poden combatre la seva qualitat i les alternatives que tenen al davant: “És important treure'ls la pilota perquè s'hi desenvolupen molt bé. El que cal, però, és competir com el dia de l'Alcorcón sense repetir errors.”

LA PRÈVIA

Hem decidit incloure Juanjo en la llista i demà [per avui] decidirem si té o no minuts
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
És el primer partit del nou tècnic al seu camp, acaben de perdre per la mínima i amb mala sort
Paco Herrera
entrenador del las palmas

Las Palmas farà una estada a la península

Com el Sabadell, Las Palmas també té un calendari molt carregat de partits properament. Per això avui començarà una estada a la península, sense passar per les illes Canàries, per afrontar els tres partits en set dies que han de jugar els homes de Paco Herrera.

Las Palmas haurà de jugar avui contra el Sabadell, dissabte a Huelva contra el Recreativo i dimecres, la tornada de Copa contra el Celta (2-1 en l'anada) a Balaídos.

Per a l'enfrontament d'avui, Herrera té previst fer un canvi, almenys, per línia: “Respecte a l'últim partit hi haurà tres canvis com a mínim. La idea és donar descans i poder competir en els tres partits. Hi ha poc temps de recuperació i s'han d'equilibrar els descansos. Els que menys corren són els que descansaran”, va afirmar el tècnic, exjugador del Sabadell. Herrera ja va avisar ahir que no alinearà Asdrúbal (té problemes en una cama), però té el dubte a la porteria, ja que Casto va jugar amb molèsties contra el Leganés.

“És el primer partit del nou tècnic al seu camp, venen de perdre per la mínima i amb molta mala sort”, va comentar Herrera sobre el Sabadell: “Àlex Garcia té una idea semblant a l'anterior. Potser pot canviar el seu davanter i que jugui Lucas Porcar, un jugador interessant i de qualitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)