Sabadell

Una sagnia que cal aturar

Sabadell. El conjunt arlequinat ha encaixat vuit gols en les últimes tres jornades, és el segon que més en rep i iguala les xifres de l'any del retorn a segona A, tot i que està més mal classificat

De raons que expliquen la complicada situació del Sabadell en la classificació, n'hi ha moltes. Una, però, salta a la vista, sobretot si es fa un cop d'ull al calendari més recent. Es tracta de la manca de solidesa defensiva, que està desvirtuant la relativa facilitat amb què el conjunt arlequinat fa gols i està penalitzant moltíssim en una categoria en què no és habitual veure grans golejades. En els últims tres partits, per exemple, el Sabadell ha encaixat vuit gols, una xifra que augmenta fins als 29 si es computen tots els duels de la lliga. Vaja, que els vallesans són el segon conjunt que més dianes encaixa després de l'Albacete, que n'ha rebut una més (30). En el pròxim tram de calendari, en què el Sabadell s'enfronta amb equips de la zona baixa, caldrà aturar aquesta sagnia per trencar la dinàmica de cinc jornades sense vèncer (2 punts de 15) i no complicar-se més la vida. I és que, des que l'equip arlequinat va tornar a segona A l'any 2011, que no havia rebut tants gols en les primeres setze jornades. En aquell primer curs, tot i haver rebut també 29 gols, els de Lluís Carreras estaven molt més ben classificats: eren dotzens i no pas vintens. L'any següent, les xifres defensives van millorar força i el Sabadell tan sols havia encaixat 17 dianes, fet que li permetia ocupar la vuitena posició. L'any passat, d'altra banda, la situació de l'equip era complicada, però les seves estadístiques defensives eren un pèl millors: havien rebut 22 gols.

Temporada actual
20è, 15 p.
El Sabadell és el segon equip que més gols rep de la lliga (29) després de l'Albacete. En canvi, n'ha marcat 22.
Temporada 2013/14
19è, 18 p.
El Sabadell ja havia encaixat 22 gols aleshores i n'havia marcat 18.
Temporada 2012/13
7è, 23 p.
El Sabadell havia rebut només 17 gols i havia aconseguit una bona rendibilitat de les 22 dianes que va marcar.
Temporada 2011/12
12è, 23 p.
El bagatge de gols era idèntic al d'aquest curs: 29 en contra i 22 a favor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)