Sabadell

El pacte amb Hisenda, a punt de ser una realitat

Sabadell. L'entitat arlequinada ha negociat l'ajornament d'una part del seu deute i espera obtenir el vistiplau la setmana que ve

El Sabadell podria veure alleujada la seva delicada situació econòmica, ja que està a punt de tancar un acord amb Hisenda per acabar de liquidar el seu deute en els pròxims dos anys, segons va informar ahir Ràdio Sabadell. El club arlequinat, juntament amb el Saragossa, l'Elx, l'Albacete, el Racing, el Getafe i el Recreativo, s'ha reunit aquesta setmana amb Hisenda i ha demanat l'ajornament d'una part del deute. L'entitat vallesana, que ja hauria abonat 1,3 milions d'euros del deute de l'IRPF, espera que la renegociació de la part que correspon a l'IVA –un milió d'euros– se solucioni de manera afirmativa. Aquest pagament s'hauria de resoldre en els pròxims dos anys, i el fet d'haver abonat el deute de l'IRPF hauria permès negociar aquest ajornament. Amb tot, si no hi ha cap contratemps, el Sabadell tindrà la setmana que ve una resposta definitiva. En cas de rebre el certificat d'Hisenda, el club arlequinat compliria les obligacions que marca el control econòmic de la LFP i podria engegar la tramitació per rebre la concessió de la gestió de l'estadi de la Nova Creu Alta, tal com va apuntar la ràdio vallesana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)