Sabadell

No fan ni pessigolles

Sabadell. Els arlequinats cauen contra un rival directe i s'enfonsen encara més en la taula. El més preocupant, la imatge d'un equip superat a casa i la inoperància durant gran part del matx

LEGANÉS2


SABADELL1


Sort que la segona A és una lliga eterna, perquè si no qualsevol podria dir que el Sabadell està mort. El partit que va fer ahir el conjunt arlequinat no és digne de la categoria que ara mateix –a aquest pas no sabem fins quan– ostenta. El Leganés, un equip molt justet, en va tenir prou fent un primer temps jugant les seves cartes: defensa avançada, atapeir les línies rivals i colpejar en la pilota aturada. Només això. La sortida del descans i el gol d'Antonio Hidalgo van donar esma als vallesans però no van demostrar res més. I així, anar baixant en la taula (ara penúltim) fins que no quedi ningú pitjor.

El 4-4-2 que va posar Àlex Garcia en la primera meitat va ser inservible. El Sabadell es va passar els primers 45 minuts rifant la pilota i destorbant-se entre els uns i els altres de tants jugadors que hi havia pel mig. Mentrestant, el Leganés servia córner rere córner fins que Borja Lázaro va anotar el primer gol (4'). I el segon va arribar d'una falta lateral (22'). I el tercer no va arribar, tot i que en cinc ocasions, els visitants van rematar cada pilota que queia a l'àrea de Nauzet.

La sortida del segon temps va coincidir amb el gol d'Hidalgo, d'una canonada preciosa (48'). Aleshores, Garcia ja havia esgotat dos canvis i va variar el sistema (4-3-3), que li va donar aire a l'equip. Aire, perquè d'ocasions, ben poquetes. Només Juanto, en una pilota penjada, i Hidalgo, en un xut que no va arribar a fer, quan semblava que era l'únic que el separava del gol.

ELS VESTIDORS

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Carlos Hernández (Yeray, 46'), Crespí, Espasandín; Juanjo; Eguaras, Hervás (Aridai, 46'); Hidalgo; Gato i Juanto (Forgas, 73'). LEGANÉS: Serantes; Postigo (Rubén Peña, 45'), Mantovani, Delgado, César; Velasco, Eraso, Alberto Martín, Aguirre (Santamaría, 89'); Álvaro (DIamanka, 79') i Borja Lázaro. GOLS: 0-1 (4') Borja Lázaro. 0-2 (29') Mantovani. 1-2 (48') Hidalgo. ÀRBITRE: Piñeiro Crespo. T.G.: Als locals Forgas i Yeray; i als visitants Velasco, Alberto Martín, Serantes i Aguirre. PÚBLIC: 2.128 espectadors a la Nova Creu Alta.
La clau és que hem marcat molt aviat. Perquè després hem sabut gestionar l'avantatge
Asier Garitano
entrenador del leganés
No em valen jugadors que no funcionen perquè la gent els xiula o està descontenta
Àlex Garcia
entrenador del sabadell

L'afició carrega contra el director esportiu

Amb el 0-2, la Nova Creu Alta ja en va tenir prou i va començar a xiular de valent l'equip. No era la primera vegada que passava, ja que contra el Mirandés l'afició va acomiadar el seu equip en la primera meitat amb xiulets. Però ahir, a diferència d'altres dies, l'afició no va protestar tant contra els jugadors sinó que es va queixar del director esportiu. Els crits de “Gordillo, marxa ja” o “Gordillo, dimissió” van ressonar amb força a l'estadi creualtenc a partir del minut 25.

José Antonio Gordillo, que ahir no veia el partit en directe perquè estava de viatge tornant de veure altres equips i jugadors, va renovar la temporada passada el gruix de l'equip i la majoria de fitxatges han estat procedents d'equips de segona B. Hi ha ajudat el fet que els problemes econòmics del club li hagin retallat un milió d'euros del pressupost respecte de l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)