Sabadell

Un moment molt delicat

Sabadell. Sis partits sense guanyar, amb dubtes creixents, deixen penúltim l'equip vallesà, que ara afronta contra rivals directes partits clau per no acabar enfonsat en la primera volta

El canvi de tècnic no és, de moment, el revulsiu esperat i el Sabadell manté la tendència i les sensacions de l'últim tram de campionat. Després de sis partits sense guanyar –tres dels quals amb Àlex Garcia, substitut de Miquel Olmo–, i de la dolorosa derrota de diumenge contra el Leganés a la Nova Creu Alta (1-2), el Sabadell ha caigut fins al penúltim lloc, amb els mateixos punts que el cuer, l'Albacete, i a quatre de les places de permanència, una distància perillosa. Diumenge, el Sabadell, inoperant, va donar una imatge preocupant, i la graderia, gastat ja el comodí del relleu a la banqueta, va centrar les protestes en el director esportiu, José Antonio Gordillo, que no ho tindrà fàcil per reforçar l'equip en el mercat d'hivern. Els dos punts aconseguits dels últims divuit possibles i les mancances s'ajunten al calendari compromès que ara afronten els vallesans.

Els quatre partits que li falten al Sabadell per arribar a l'equador de la competició converteixen en molt delicat l'últim tram de la primera volta. El conjunt vallesà juga contra els tres equips que ara mateix estan just per sobre de les places de descens: el Tenerife, divuitè, l'Osasuna, dissetè –tots dos tenen quatre punts més que el Sabadell–, i el Recreativo, setzè, amb cinc punts més. Obtenir mals resultats contra aquests tres rivals directes podria deixar el Sabadell molt enfonsat per afrontar la segona volta. El quart partit abans de l'equador és la visita a la Nova Creu Alta del segon classificat, l'imbatut Sporting. El primer capítol d'aquest repte complicat és dissabte al camp del Tenerife, que lògicament veurà el partit com una oportunitat d'or d'enfonsar un rival directe. Després, el Sabadell tindrà dos partits seguits a casa, contra el Recreativo i l'Sporting, i tancarà la primera volta al terreny de joc de l'Osasuna.

PARTITS VITALS

Abans de tancar la primera volta: Tenerife (18è), Recreativo (16è) i Osasuna (17è)

VISITANT DIFÍCIL

L'altre partit abans d'arribar a l'equador és contra el segon, l'Sporting

DISTÀNCIA PERILLOSA

4
punts
separen el Sabadell de la zona de salvació, que marquen els propers rivals dels arlequinats.

Expulsats del camp dos socis per gestos nazis

El Sabadell va identificar i expulsar diumenge de la Nova Creu Alta dos socis per fer gestos de simbologia nazi. El vicepresident, Ignasi Lúquez, va assegurar que una de les possibilitats és retirar-los el carnet. De moment, el Sabadell ha obert un expedient disciplinari informatiu i després prendrà les mesures adequades, que seran “rotundes”, segons els directius sabadellencs. A més, el Sabadell també informarà a la LFP del que va succeir. Aquesta és, de fet, la primera acció directa per part d'un club després dels fets que van acabar amb la mort d'un seguidor del Dépor a mans d'ultres de l'Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)