Sabadell

Un equip tocat en l'ànima

Sabadell. Àlex Garcia diu que el problema de l'equip és de confiança i que se solucionarà amb una victòria. El tècnic es planteja la idoneïtat d'alguns jugadors en situacions de pressió extrema

Després del segon gol, diumenge passat contra el Leganés, la Nova Creu Alta es va posar a escridassar i a xiular els seus jugadors. Eren no més de 2.000 espectadors, però se sentien molt i l'equip ho va notar. Els jugadors notaven en excés la pressió i la pilota cremava i aquells minuts es van convertir en els pitjors de la temporada.

Àlex Garcia ja ha pres prou nota del que li passa a l'equip i conclou que els resultats estan repercutint en la confiança. “Ja ho diuen que un equip de futbol és el seu estat anímic més la preparació física. Actualment veig alguns jugadors molt encallats amb la situació que vivim. S'ha de trencar aquesta barrera com sigui”, assenyala el tècnic cornellanenc que ha avaluat el rendiment d'alguns jugadors: “No em val que el jugador s'enfonsi perquè el públic estigui descontent. Això em fa dubtar si algú té el caràcter suficient per afrontar aquest tipus de situacions.” Garcia va fer dues substitucions en el descans: Carlos Hernández i Javi Hervás que van marxar als vestidors i no van tornar a sortir al terreny de joc després d'una actuació irregular.

Els xiulets

I per si l'equip no estigués prou nerviós pels resultats, a més, va veure com la pròpia afició el va escridassar. “No és una situació fàcil perquè el futbolista no està acostumat que el seu públic el xiuli. Es fa molt difícil sentir els dubtes del públic quan jugues a casa”, va assenyalar Garcia, que va afegir que ara no cal posar-se més fites que la de guanyar el proper partit (dissabte a Tenerife) contra un rival directe.

LES REACCIONS

Ja ho diuen que un equip de futbol és el seu estat anímic més la preparació física. Actualment veig alguns jugadors molt encallats
No és una situació fàcil, perquè el futbolista no està acostumat que el seu públic el xiuli
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)