Sabadell

Que no els passi res

Sabadell. En plena crisi de joc i de resultats, els arlequinats viatgen a Tenerife plens de baixes d'homes importants i amb la moral per terra

Van passant els partits i el Sabadell no avança. Els arlequinats esperaven que la crisi de resultats i de joc anés amainant a mesura que s'anessin recuperant efectius, però en continuen caient. Els últims, Juanjo i Gato, van baixar de l'avió per sengles lesions al genoll (molèsties) i a l'adductor (petit trencament). No són uns qualssevol i s'afegeixen a Longás i Tamudo, que obliguen Àlex Garcia a convocar dos jugadors del filial i a no tocar gaires homes en l'onze inicial. Per més que ell voldria fer-ho.

Per això les previsions no són gaire optimistes per al partit d'avui a Tenerife. L'equip acaba de fer el pitjor partit de la temporada, amb la derrota contra el Leganés, i, lesions a banda, té un gran problema de moral. “Necessitem guanyar. Netejar la ment perquè el jugador està bloquejat i l'única cosa per desbloquejar-lo és amb una victòria”, afirmava Àlex Garcia, que, més enllà de dibuixos i estils de joc, se centrarà en aquest aspecte: “Intentem buscar jugadors de caràcter, amb experiència. Els més convenients per a la situació que estem vivint ara mateix.”

Un partit obert

I això que el partit d'avui és urgent i decisiu. El Tenerife és el primer equip dels de baix que està a fora del descens i la distància entre els de Cervera i els vallesans és de quatre punts. “M'espero un partit obert perquè tots els que ells han jugat a casa han estat d'anada i tornada”, explicava Àlex Garcia, que reconeix que al seu equip aquest tipus d'enfrontaments no els convenen gaire: “Intentarem ser nosaltres els qui posem la calma i la paciència, perquè partits així no ens interessen en la situació que estem.”

Pel que fa a l'onze, el tècnic no té gaire marge de maniobra. La convocatòria la completen dos homes del filial: Agus i Yeray, mentre que a casa, a banda dels lesionats, es va quedar Carlos Hernández, assenyalat per la derrota de la setmana passada. S'esperen poques variacions en la defensa i al mig del camp (no hi ha gaires més alternatives), mentre que al davant el dubte és qui serà el mitjapunta titular i si al davant l'acompanyant de Collantes serà un home ràpid (Aridai) o un d'àrea (Forgas). “Són moments difícils que no tots els jugadors han viscut. No serveix de res preocupar-se i hem de recórrer a la dignitat i l'orgull, que és l'única cosa que no ens pot treure ningú: la dignitat del jugador i l'orgull del conjunt”, va explicar Garcia.

El rival, tocat

El Tenerife és un equip molt irregular i que, tot i disposar de 3,4 milions de massa salarial (el desè de la categoria i amb 1,2 milions més que el Sabadell), no acaba d'arrencar i fer el salt per convertir-se en un equip important. Darrerament ha revertit la situació amb una victòria i un empat en els darrers dos partits, però té molts problemes amb el gol (només n'ha anotat un en els últims cinc enfrontaments). “És una llàstima que hàgim de defensar amb molts homes per defensar bé”, diu Cervera.

LA PRÈVIA

Necessitem netejar la ment perquè el jugador està bloquejat i l'única cosa per desbloquejar-lo és amb una victòria
Hem de seguir així defensivament, però hem d'utilitzar menys homes en aquesta faceta
Álvaro Cervera
entrenador del tenerife
Intentem buscar jugadors de caràcter, amb experiència. Els més convenients per a la situació actual
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
La sensació és que el Sabadell és un equip en transició. Té bona idea de joc, amb possessió i molta velocitat al davant

A partir d'avui, pensar a fitxar

Àlex Garcia va explicar que de moment ell no ha gastat energies a pensar si necessita o no reforços. “Després del partit ja hi pensarem perquè ara m'he de centrar en els homes que tinc”, va explicar l'entrenador de Cornellà. “Això sí, si vénen han de ser per millorar i perquè aportin coses diferents del que tenim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)