Sabadell

Condemnats a la desgràcia

Sabadell. Els arlequinats encaixen per un error arbitral i no veuen recompensat el seu domini futbolístic contra un rival directe. Ara depenen de l'Albacete per no caure a l'última posició

sabadell0


tenerife1


Una lesió inoportuna, un error arbitral i un xut a la fusta. Pel mig, minuts i minuts de domini del Sabadell contra un rival directe per a la permanència, el Tenerife, que va ser inferior al conjunt arlequinat. Això sí, mirant la classificació, que és l'important, només n'hi ha un d'inferior. I demà ja no hi podria ser perquè si l'Albacete guanya el Llagostera, el
Sabadell agafarà l'última plaça de la classificació.
Els d'Àlex Garcia, que no han guanyat encara amb el nou tècnic, van demostrar ahir que són capaços de brillar però necessiten reforços per mantenir aquesta lucidesa a ritme de permanència.

Alliberats dels xiulets de la seva pròpia afició, els arlequinats van sortir amb una serenor impròpia d'un equip en tan mala dinàmica. L'equip tenia la possessió de la pilota, era lent circulant però mantenia el Tenerife lluny de l'àrea pròpia. Hi col·laborava molt la lluita de Forgas, que va completar el primer infortuni en lesionar-se en un salt i haver de ser substituït abans del primer quart d'hora de joc. El Tenerife va ser molt actiu en els primers minuts i va bolcar el seu atac cap a la dreta, on Suso feia mal a Espasandín (no va parar fins a treure-li la targeta), però a poc a poc es va anar apagant. La primera vegada que va colpejar va ser perquè el Sabadell no va finalitzar una ocasió de Javi Hervás (18'). De vegades, Collantes volia trencar la dinàmica del partit, molt tranquil en el primer temps fins que Areces Franco va cometre l'error de veure un lliure indirecte on no hi era. Nauzet va tornar a atrapar una pilota que a ell mateix se li va escapar després d'un blocatge i l'àrbitre va assenyalar infracció quan no hi va haver cap mena de voluntarietat en deixar anar la pilota. L'error arbitral va provocar un lliure indirecte des de la frontal de l'àrea petita que Ifrán va enviar al fons de l'escaire.

Més domini visitant

Tot i que el Sabadell va acabar tocat, la sortida de vestidors va ser fulgurant per als de fora. Van trobar a faltar una referència al davant però tot i així van tenir un parell d'ocasions que haurien pogut decantar la balança. Yeray, en una jugada d'Aridai per la banda esquerra, va fer misto a la frontal quan estava tot sol (53'), i posteriorment Eguaras va enviar al pal una volea forta des del vèrtex de l'àrea (71').

El Tenerife va tenir cinc minuts actius però el Sabadell no li'n va deixar més, completant una segona part quasi rodona. Als vallesans els va faltar més contundència, ja que va tirar enrere el seu rival. L'Heliodoro xiulava però al final va respirar tranquil perquè un equip en descens no va pescar a casa seva.

TENERIFE: Carlos Abad; Moyano, Hugo Álvarez, Carlos Ruiz, Raúl Cámara; Suso, Ricardo León, Cristo Martín (Rivero, 77') SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Kiko Olivas, Crespí, Espasandín; Yeray; Eguaras, Hervás (Juanto, 80'); Hidalgo; Collantes (Sotan, 71') i Forgas (Aridai, 14'). GOLS: 1-0 (37') Ifrán. ÀRBITRE: Areces Franco. T.G.: Als locals Suso, Ricardo León, Carlos Ruiz, Raúl Cámara; als visitants Espasandín, Nauzet, Cristian Garcia, Hidalgo i Yeray. PÚBLIC: 7.057 espectadors a l'Heliodoro Rodríguez López.
No entenc què xiula. La pilota se m'escapa, no la vull jugar. L'àrbitre ens ha fet desesperar
Nauzet Pérez
porter del sabadell
L'important és treure els punts i de vegades sacrifiquem el joc per aconseguir-los
Álvaro Cervera
entrenador del tenerife
Ens trastoca molt la baixa d'Ernest. Estàvem bé i contra el Leganés havia tingut bons minuts
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Hem perdut per una jugada desgraciada. L'equip ha estat bé damunt del terreny de joc
Kiko Olivas
Central del sabadell

La lesió d'Ernest Forgas no és greu

Amb la derrota i les circumstàncies, el Sabadell ja en va tenir ahir prou d'infortunis, perquè les proves que ahir es va fer Forgas van descartar un trencament al turmell. El davanter va tenir una artritis traumàtica com a conseqüència d'una caiguda, i tot i que encara no se sap el temps de baixa, no serà pas una lesió de llarga durada. I això que el vilafranquí va sortir del terreny de joc amb gestos de molt dolor i va anar ràpidament en ambulància cap a un hospital.

El davanter, que té
fitxa del filial, tornava a una titularitat i s'estrenava amb Àlex Garcia a la banqueta. El tècnic va apostar per Forgas i per Yeray, també jugador del filial, com a principals canvis. Collantes i Olivas van tornar també a l'onze després de sengles baixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)