Sabadell

El maldecap de les lesions

Sabadell. Juanjo Ciércoles i Gato van baixar de l'avió abans de marxar cap a Tenerife, Forgas va caure als 17 minuts de partit i Collantes no va poder finalitzar l'enfrontament

Quan un equip va tan malament en la classificació –almenys ahir la victòria del Llagostera a Albacete va evitar que el Sabadell acabi l'any últim–, hi ha condicionants futbolístics i extrafutbolístics. Els arlequinats els estan patint tots dos amb força, ja que els resultats no arriben i, a més, té una pila de lesions d'homes importants.

El partit a Tenerife va aglutinar un cúmul de desgràcies abans i durant el matx. Juanjo Ciércoles i Gato no van arribar a viatjar amb la resta dels seus companys perquè es van ressentir de diverses molèsties físiques. Tots dos estaven disposats a forçar (era l'últim partit de l'any i arriba una setmana de vacances) i, fins i tot, van entrar en la convocatòria, però moments abans de marxar, l'equip no es va veure amb cor d'incloure'ls a la llista.

Ciércoles (problemes al genoll) i Gato (trencament muscular) no van poder jugar un partit que va empitjorar, quant a lesions, a mesura que avançava. Perquè Forgas va caure a terra i va haver de ser substituït en el minut 17, per culpa d'una caiguda fortuïta que no va acabar suposant cap fractura al turmell (només una artritis), i Collantes tampoc va acabar el partit. L'extrem, rehabilitat recentment d'una lesió a l'isquiotibial, va notar les conseqüències de forçar per jugar el matx.

Longás i Tamudo, per llarg

A banda de tots aquests lesionats eventuals, el conjunt arlequinat n'acumula dos d'importantíssims des de l'inici de temporada.

Antonio Longás i Raúl Tamudo van ser operats del genoll i són baixa de llarga durada. Cap dels dos no ha trepitjat encara la gespa per fer treball específic, per tant, no se'ls espera properament. El termini de Longás és un pèl més curt que el de Tamudo, encara que la lesió de l'aragonès –desgast en un cartílag– és molt més delicada que la del davanter, que es va trencar el menisc. De fet, Longás té una lesió similar a la de Juanjo i el de l'Hospitalet encara va arrossegant molèsties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)