2a divisió A

Una bogeria històrica

Èxtasi. Numància i Lugo van empatar a sis gols en un partit que serà recordat per sempre. És el segon cop que es dóna aquest resultat entre primera i segona divisió

El partit que es va viure dissabte passat a l'estadi de Los Pajaritos entre el Numància i el Lugo (6-6) és d'aquells que seran recordats durant molt de temps.

Va ser un duel trepidant, amb gols a dojo, en el qual el Lugo va arribar a dominar per 3-6 a deu minuts del final abans que el Numància empatés amb tres gols gairebé seguits. I el resultat encara podia haver estat més ampli, ja que enmig de la histèria col·lectiva tots dos conjunts van disposar d'ocasions per fer el setè en el temps afegit.

Una bogeria de partit que només té un precedent en tota la història entre la primera i la segona divisió del futbol estatal, quan l'Atlético de Madrid i l'Athletic de Bilbao van empatar a sis gols l'any 1950, a primera.

Si el partit ja va ser emocionant de veure des de la televisió o l'ordinador, al terreny de joc ja devia ser massa. Una veu autoritzada per explicar com va ser l'experiència és Sergi Enrich, davanter del Numància, que va viure en primera persona els 90 minuts i escaig de l'enfrontament i a més va tenir un paper fonamental (va forçar un penal i va marcar un doblet, com també el seu company Aranda i Pelayo i Iago Díaz, del Lugo).

“Va ser una autèntica bogeria de partit, molt estrany. En categories inferiors encara, però en el futbol professional no és gens normal que es marquin 12 gols en un mateix enfrontament. Va ser brutal, i més per com se'ns havia posat el partit, ja que perdíem per 3-6 en el minut 80!”, explica Enrich, que destaca la fe que va tenir el seu equip per empatar el partit en tan poc temps i fins i tot aspirar a la victòria: “Quan el marcador era de 3-6 a deu minuts del final, semblava impossible, però vam seguir creient i ho vam aconseguir. El 4-6 i el 5-6 ens van donar ales, el públic es va animar molt i vam acabar esgarrapant un punt molt valuós.”

Amb el doblet de dissabte Enrich ja suma nou gols aquesta temporada (set en els últims vuit partits), a només un del seu sostre com a professional, els deu que va aconseguir el curs passat, també al Numància. El davanter, que ja és a les Balears per passar-hi les vacances de Nadal, es mostra satisfet amb la incidència que està tenint en el seu equip: “Haver fet nou gols abans del final de la primera volta està molt bé. Em sento amb confiança i estic demostrant que puc ajudar l'equip amb els meus gols.”

UN DELS PROTAGONISTES

Va ser una autèntica bogeria de partit. En categories inferiors encara, però en el futbol professional no és gens normal que es marquin 12 gols
Amb 3-6 a deu del final semblava impossible, però vam lluitar fins al final i ho vam aconseguir