2a divisió A

Diu que no vol vendre però...

Sabadell. Sakamoto no tanca del tot la porta a la venda del club, tot i que ell veu futur en el projecte: “Si continua aquest soroll, m'és molt difícil convèncer gent per a l'ampliació de capital”

Keisuke Sakamoto va donar un cop de puny a la taula dimarts passat en la junta general d'accionistes. A l'empresari japonès li van preguntar una vegada més sobre si tenia la intenció de vendre el club i va respondre amb rotunditat: “En cap moment he pensat a vendre el Sabadell.” Però darrere d'aquesta afirmació va deixar oberta la porta: “Si realment ha de ser el millor per a l'entitat, ho faré. I si tothom pensa que he de marxar, no m'agradaria però ho faria.”

És la primera vegada que Sakamoto formula un supòsit sobre la seva marxa coincidint amb l'època en què més liquiditat necessita el club. “Si comença a circular que vull vendre i aquest soroll continua, afecta la meva capacitat per convèncer gent per entrar en l'ampliació de capital”, va expressar Sakamoto, que hi va afegir: “Hem de sortir tots d'aquí [de la junta general] amb la idea al cap que no vull vendre. Serà el millor per a tots perquè afecta directament el club.”

La fórmula que ocupa directament Keisuke Sakamoto és la recerca de diversos col·laboradors perquè inverteixin al club. “Busquem gent que sumi, no que compri”, va dir Tomeu Ferran en una entrevista a aquest diari. En aquest context s'emmarca la recent entrada de Masahiro Kurokawa i Hiroshi Mizohata en el consell d'administració. El darrer, a més, té la seva empresa que patrocina la samarreta de l'equip, tot i que no s'ha revelat quina quantitat aporta a les arques del club. En tot cas, no ha solucionat cap problema de liquiditat.

LES REACCIONS

Si realment la venda ha de ser el millor per al club, ho faré. I si tothom pensa que he de marxar, no ho vull fer però ho faria
Si comença a circular que vull vendre, això afecta la meva capacitat per convèncer gent per entrar en l'ampliació de capital
En cap moment, però, he pensat a vendre el club. Crec en el projecte i a involucrar-hi la gent
Keisuke Sakamoto
president i màxim accionista del sabadell

4.000 euros en l'ampliació anterior

Per a la supervivència del Sabadell tothom al club ha deixat molt clar que és imprescindible que es completi l'ampliació de capital de tres milions d'euros. “La manca de desembors de l'anterior ampliació de capital ha portat seriosos problemes de liquiditat”, va expressar Joan Gomà, advocat encarregat de presentar els comptes a la junta general d'accionistes.

El cert és que quan tothom s'esperava que Keisuke Sakamoto havia d'entrar en escena perquè la bola del deute amb Hisenda no es fes més gran, no ho va fer. De fet, la totalitat de capital que va entrar al club va ser d'uns 4.000 euros, aproximadament un 0,05% del total de dos milions que s'esperava. Aquest cop el consell és més optimista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)