Sabadell

La reacció, a la Nova Creu Alta

Sabadell. Els arlequinats van tornar ahir a la feina després d'una setmana de vacances. L'equip se la juga en els dos següents partits, decisius (Recre i Sporting), que jugaran a casa

No pot perdre gaires més oportunitats el penúltim classificat de la categoria, que ahir va tornar a la feina tal com va anar-se'n: amb la necessitat urgent d'aconseguir una victòria per canviar la dinàmica. Sortosament, al Sabadell li somriu el calendari i tindrà dues ocasions a casa de revifar la seva situació. El gener li porta a casa el Recreativo, un equip que està en una situació paupèrrima, i l'Sporting, que és als antípodes en tot: no ha perdut en tota la temporada i és colíder.

El conjunt arlequinat va tornar ahir a la feina després d'una setmana de vacances. Es va exercitar ahir a la tarda (17.30 h a la Nova Creu Alta) i anirà alternant sessions matutines i vespertines per preparar el matx de diumenge. Avui, sense anar gaire lluny, entrena dues vegades. El pla, en un inici i com sol ser habitual, serà més físic que habitualment, encara que s'haurà d'anar amb compte amb algunes lesions. Ahir Juanjo i Gato no es van exercitar amb els seus companys i van fer feina específica en el gimnàs. Tots dos jugadors es van perdre l'últim partit de l'any (derrota per la mínima a Tenerife) per problemes al genoll i per un trencament en el recte anterior, respectivament, encara que Juanjo podria jugar aquesta setmana. Les baixes de l'entrenament d'ahir no van quedar aquí: tampoc no van aparèixer ni Forgas (lesionat a Tenerife), ni Hidalgo (de permís per jugar el Champions For Life que organitza la lliga) ni Sotan Tanabe (problemes en el vol de tornada del Japó).

D'altra banda, va fer acte de presència Longás després de molt de temps. L'aragonès es va vestir de curt però per exercitar-se al gimnàs. Segons les previsions, encara li queda al voltant de tres setmanes per tornar a competir després de l'operació.

LONGÁS

L'aragonès va fer feina al gimnàs i ja se l'ha pogut veure vestit de curt

CALENDARI

Els arlequinats reben dos rivals en situacions oposades: el Recre i l'Sporting

PRIMER DIA

Juanjo, Gato, Sotan, Forgas i Hidalgo, baixes en el primer entrenament

Preus especials en el partit contra el Recre

Conscients de la importància del partit de diumenge vinent contra el Recreativo, la direcció del Sabadell ha decidit posar preus molt assequibles. Així, les localitats es poden comprar a cinc euros en els gols, 15 euros al lateral i 25 euros a la tribuna. D'aquesta manera, a més d'intentar ajudar l'equip en un dels partits més decisius de la temporada, el club vol posar remei a la manca d'aficionats que hi ha hagut en les últimes jornades. Contra el Leganés, a la Nova Creu Alta hi va haver 2.128 espectadors, i contra el Las Palmas, 1.986.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)