Sabadell

Obsessionat per tornar

Sabadell. Aníbal no compta pel Cruz Azul i a Mèxic donen per fet que té un acord tancat amb el club arlequinat tot i tenir altres propostes de segona A

La manca d'un referent a la punta de llança del Sabadell es podria acabar amb l'obertura del mercat d'hivern i, a més, ho podria fer amb el retorn d'un vell conegut: Aníbal Zurdo. L'experimentat davanter, pitxitxi arlequinat la temporada passada amb 18 gols, no ha tingut gens de fortuna els mesos que ha estat en el Cruz Azul mexicà i el seu club actual li busca una sortida. El rotatiu mexicà Récord explica que el futbolista de 32 anys vol jugar en un club de la lliga espanyola i el Sabadell és l'equip que té
més números de contractar-lo.

El club d'origen posarà totes les facilitats del món per alliberar el davanter, que té molt clar que la seva prioritat és tornar a Sabadell, tot i tenir força propostes d'altres conjunts de segona, com ara el Valladolid. El futbolista va viure dues grans temporades a la ciutat vallesana i s'hi troba molt a gust, una de les raons que faciliten una operació molt ben embastada. Val a dir, això sí, que tot dependrà dels recursos econòmics que el president, Keisuke Sakamoto, destini al club, que hauria de tenir una injecció extra de capital per poder fer operacions. De fet, més enllà d'Aníbal, el Sabadell espera tancar més incorporacions, fet que dependrà de la liquiditat i de donar alguna baixa.

A Mèxic, gairebé inèdit i sense gens de fortuna

Aníbal va marxar de Sabadell per la porta gran i en direcció a un dels grans clubs de Mèxic, el Cruz Azul. En terres mexicanes, però, les coses no han sortit tal com esperava l'exdavanter sabadellenc, ja que ni l'adaptació ha estat bona ni ha disposat d'oportunitats per demostrar la seva vàlua. Des de l'inici, Aníbal va haver de fer front a un cansament provocat pel fet d'encadenar la temporada a Sabadell –es va acabar a principis de juny– amb la de Mèxic –a principi de juliol ja competia oficialment. En el debut del davanter amb el Cruz Azul va ser expulsat, i a partir d'aquest mal inici i condicionat per les lesions que no li han deixat agafar ritme de competició ja no va comptar més pel tècnic Luis Tena. En total, Aníbal Zurdo només ha disputat 36 minuts repartits en tres partits de la primera divisió mexicana. Des de l'entorn del Cruz Azul ja feia setmanes que es criticava el seu baix rendiment i la seva sortida estava cantada des d'abans del mundial de clubs. El Cruz Azul va confirmar diumenge que Aníbal està a la llista de transferibles i l'arribada de Santa Cruz al club li ha acabat de tancar les portes de l'equip cementero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)