Llagostera

“Haurem de fer front a un sistema de joc complicat”

Lluís Carrillo Entrenador del Llagostera

El Llagostera va ser dels més matiners a tornar a la feina i en els últims set dies de treball s'ha centrat a preparar el duel d'aquesta tarda contra el Girona. El tècnic, Lluís Carrillo, té clar que el derbi gironí tindrà certes particularitats, com per exemple el factor emocional i de major motivació que envolta el partit, així com també el sistema de joc que utilitza el rival. El conjunt de Montilivi és dels pocs equips que tenen del tot treballat un esquema de joc poc comú en la categoria de plata com és el 5-3-2, però que li ha donat un magnífic rendiment fins ara. L'estil de joc dels gironins ha provocat que el Llagostera hagi hagut de fer treball extra aquesta setmana: “Juguem contra un sistema de joc poc comú i que és tan complicat de defensar com d'atacar. Hem estat treballant de valent per contrarestar el seu potencial per les bandes, sobretot la dreta, a on sabem del cert que hi haurà un jugador en un gran estat de forma com Cifuentes. A l'esquerra, tenim dubtes de si Juncà podrà arribar al partit”, va explicar Lluís Carrillo.

Precisament, el tècnic blaugrana va remarcar la importància de la presència del de Riumors, malgrat que Machín ha anat polint els encarregats de substituir-lo en el carril esquerre: “És un jugador molt important, però en les últimes jornades ja han trobat futbolistes que fan bé la tasca de carriler”, va indicar l'entrenador dels de la Costa Brava.

Canvis, els justos

El Llagostera tot just ha repetit un onze inicial de manera consecutiva en les dues últimes jornades del 2015, i el bon rendiment dels futbolistes escollits pel cos tècnic llagosterenc sembla que han permès a Carrillo, Alsina i Álvarez dibuixar l'esquelet del seu onze inicial preferit: “Hem anat provant diversos futbolistes en diverses posicions. És clar que, quan trobes un sistema que et dóna bons resultats i uns jugadors que et funcionen, pocs canvis pots fer. Tot i això, sempre valorem les millors opcions per al partit que afrontem, i contra el Girona ho tornarem a fer. L'objectiu sempre és aconseguir el millor equip per superar el rival de la jornada.” En aquest apartat, la tornada d'Alcalá –indiscutible en l'eix de la defensa fins a la seva lesió a Sòria a principi de desembre– i el recurs de reforçar el pivot donant entrada a un tercer migcampista són les incògnites principals per rebre el Girona.

Motivació màxima

Lluís Carrillo va destacar que l'equip està amb les piles ben carregades per afrontar el derbi contra el Girona, i no només pel fet d'enfrontar-se al veí futbolístic, sinó també per donar continuïtat a la bona ratxa de resultats d'abans de l'aturada i sortir de la zona de descens: “S'ha de competir al màxim perquè encara ens trobem en una situació delicada. A més, amb tot el que envolta un derbi, no cal motivar els jugadors, ja la porten de sèrie”, va destacar el tècnic.

Sobre el rival, més enllà del sistema tàctic, Carrillo també va posar molt d'èmfasi en la pólvora que els gironins tenen en atac: “Caldrà estar atents a homes que marquen la diferència com ara Sandaza, Mata i Felipe.”

CONNECTATS

“En dies així, els jugadors porten la motivació de sèrie. Serà un partit intens”

EL 5-3-2 DEL RIVAL

“Hem treballat per superar un sistema que és difícil d'atacar i de defensar”

NECESSITATS

“Juguem contra un gran equip que és cinquè, mentre que nosaltres volem sortir del descens”

CONTINUÏTAT

“Quan trobes uns jugadors que et funcionen, crec que pocs canvis has de fer”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)