Sabadell

Toca canviar de rutina

Sabadell. L'equip arlequinat, molt afectat per les baixes, inicia el 2015 conscient que necessita canviar el seu rumb: ha de vèncer un Recre molt necessitat per no encallar-se definitivament al pou

El sabor amarg amb què el Sabadell va tancar el 2014 s'hauria d'oblidar tastant alguna cosa dolça, com ara una victòria. Això és l'únic que serviria per canviar l'estat anímic més aviat depressiu que viu el conjunt arlequinat després de 64 dies i set partits sense guanyar. Quan les coses no funcionen, qualsevol pretext és bo per mirar de projectar un futur més prometedor i fer pujar la moral als jugadors. L'entrenador, amb l'equip molt tocat per les baixes, ho sap. Àlex Garcia, de fet, apel·la fins i tot als Reis Mags: “El Recre està en una situació similar a la nostra, però nosaltres tenim el plus de jugar a casa, i ho hem d'aprofitar. Cal que afrontem el partit amb la màxima il·lusió possible, ara que vénen els Reis.” Qualsevol argument de suport és bo per mirar de treure's una llosa que desapareixeria aconseguint els tres punts contra el conjunt andalús, que està immers en una crisi institucional i esportiva profunda. Els de José Luis Oltra, de fet, visiten aquesta tarda la Nova Creu Alta amb un bagatge que ha fet saltar totes les alarmes: 0 punts dels últims 15.

L'entrenador del Sabadell vol fer bona la dita que diu “any nou, vida nova”, i creu que la solució a una gran part dels mals del seu conjunt és sumar tres punts: “El que necessita ara mateix l'equip és vèncer i treure's de sobre tot el que arrossega. És una cosa mental, quan guanyem ens alliberarem de molts obstacles.” Àlex Garcia també es va congratular de l'aturada, que “sempre és positiva” perquè un equip en crisi desconnecti una mica.

Els paral·lelismes entre l'equip vallesà i el Recre són tan grans que el discurs de l'entrenador del conjunt andalús en aquest aspecte és molt similar. La diferència, això sí, és que José Luis Oltra ha recuperat part dels futbolistes que eren baixa, i només es perdran el partit Álvaro Antón i Fernando Vega. Àlex Garcia, malauradament, no.

Ferir o ser ferit

En un context com el d'avui, amb dos equips famolencs, fer previsions és complicat. I encara més tenint en compte que els dos tècnics van experimentant a la recerca d'una solució als mals que els afecten. En tot cas, per trencar amb el tedi provocat per les caigudes contínues, el Sabadell mirarà de treure profit dels defectes del Recre. Es tracta de ferir o ser ferit. Àlex Garcia ho té clar. Cal aprofitar que el conjunt de Huelva s'està mostrant tou al darrere: “Els equips d'Oltra són ordenats, però el Recre està patint en l'aspecte defensiu, i hem de buscar el seu taló d'Aquil·les.”

L'AVANTMATX

Hem de vèncer perquè és una cosa mental. Quan ho fem, ens alliberarem de molts obstacles
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Estem convençuts, amb responsabilitat i ganes de treballar. L'aturada ens ha anat bé
José Luis Oltra
entrenador del recreativo

Set baixes per a la cita d'avui

El principal factor que explica la mala temporada del Sabadell són les baixes d'homes importants. Amb vista al partit d'avui, aquest mal no desapareixerà. Ans al contrari. Àlex Garcia afronta la visita del Recre amb set baixes. Més enllà de Tamudo i Longás, també estan lesionats Juanjo, Gato, Juanto i Forgás, mentre que Espasandín està sancionat. Amb aquesta perspectiva, el tècnic ha hagut de convocar tres jugadors del filial: Pol Roigé, Yeray i Agus Medina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)