Sabadell

Hi ha vida, hi ha esperança

Sabadell. Un gol de Collantes al final salva els vallesans de la desesperació i els fa sumar la primera victòria en set partits. L'equip va ser sòlid, però no va tenir presència a l'àrea rival

recreativo0


sabadell1


En un duel d'agonia pura, el Sabadell va acabar traient profit a empentes i rodolons. El joc era de tot menys fluid, sobretot en zona de perill, però la veterania i el saber estar d'Hidalgo i Collantes van canviar l'escenari del seu equip en aquest punt de la temporada. El petit davanter (reconvertit a nou per pura necessitat) va fer el gol a quatre minuts del final per fer sumar als arlequinats la primera victòria i posar-los a un partit de distància d'equips que ara agonitzen. Entre tant cadàver, Recre inclòs, el Sabadell treu el cap i, si Sakamoto s'estira, l'esperança es multiplicarà exponencialment.

La principal novetat a l'onze va ser la presència del fins ahir defenestrat Marquitos. Amb ell, l'equip va tornar a un 4-3-3 i va tenir un inici fulgurant en què l'exjugador de la Ponfe va protagonitzar diverses accions de perill, com ara un xut de Collantes (3') i un altre d'Aridai (5'). El Recre també tenia les seves fuetades per la falta d'organització del Sabadell en les possessions i també per certa pressa per finalitzar. A mesura que anaven passant els minuts –entre crits d'“Aníbal tiene un plan”, el crit de guerra per animar l'exdavanter del Sabadell, per part de l'afició– s'evidenciava la necessitat d'un davanter centre perquè Collantes, molt actiu, no era suficient per fixar els centrals i tenir un home dins l'àrea rival.

Solidesa defensiva

Tot i així, els d'Àlex Garcia es van mostrar molt sòlids al darrere amb un excepcional Yeray (dorsal 34, provinent del filial) i també per l'actuació dels centrals, que, gràcies a la seva col·locació, evitaven les passades rivals a l'espai. Això sí, el matx va deixar detalls de la situació que viuen els dos equips i de baix nivell futbolístic, sobretot per part visitant, com ara controls que anaven a metre i mig, poca continuïtat en el joc i rebutjos lamentables.

En el segon temps, el Sabadell va encadenar possessions llargues. La falta d'un davanter va fer que els arlequinats creessin poques accions de perill (res destacable a banda d'un xut al pal de Riau, 57'), però evitaven apropaments visitants. Fins que una pilota en la frontal de l'àrea recollida per Hidalgo va ser filtrada perquè Collantes definís tranquil davant Sotres, un gol que va provocar llàgrimes d'alegria i distensió al vestidor i també a la llotja.

SABADELL: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Crespí, Riau; Yeray, Eguaras, Hidalgo; Marcos (Roigé, 86'), Collantes i Aridai (Sotan, 74'). RECREATIVO DE HUELVA: Sotres; Córcoles, Menosse, Juanan (Manu Molina, 86'), Víctor Díaz; Dimas, Jesús Vázquez; Pedro Ríos, Montoro, Núñez (Cabrera, 65'); i Joselu (Braulio, 74'). GOLS: 1-0 (86') Collantes. ÀRBITRE: De la Fuente Ramos. T.G.: Al local Yeray; als visitants Juanan, Ríos i Dimas. PÚBLIC: 3.329 espectadors a la Nova Creu Alta.
Hem fet un molt bon partit. Hem buscat la victòria en tot moment i al final hem pogut marcar
Marquitos García
extrem del sabadell
Ha estat un partit molt igualat i que s'ha decantat al final. El més just hauria estat un empat
José Luis Oltra
entrenador del recreativo
Hi havia jugadors al vestidor amb llàgrimes als ulls pel patiment i l'ansietat
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Anímicament ens anirà molt bé perquè estàvem desanimats i la victòria ens dóna esperances
Juan Collantes
davanter del sabadell

130.000 euros per Clerc, Aníbal i Benja

Ahir es va evidenciar que el Sabadell té necessitats al davant, i bé que ho sap la direcció esportiva, que ha estat treballant en aquest aspecte. Per això, el Sabadell ja té tancades les condicions amb els davanters Aníbal Zurdo i Benja Martínez i amb el lateral Carlos Clerc, tal com va avançar ahir Ràdio Sabadell i ha pogut saber aquest diari. L'únic que impedeix l'arribada dels tres jugadors és la falta de liquiditat. Si Keisuke Sakamoto aconsegueix 130.000 euros en un termini curt de temps, aquests tres jugadors podran arribar a la Nova Creu Alta. “Sóc conscient de la necessitat que té l'equip”, va dir el president del Sabadell a finals del desembre en referència a fer fitxatges en el mercat d'hivern. Si no aconsegueix els diners, el Sabadell no pot incorporar ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)