Sabadell

Marcos aprofita l'ocasió

Sabadell. L'extrem convenç en la seva segona oportunitat com a titular havent jugat només cinc partits aquest curs. El canvi de sistema (4-4-2) l'ha condemnat a l'ostracisme fins ara

Àlex Garcia va decidir donar un tomb al seu onze inicial. El tècnic, que s'ha caracteritzat fins ara per confiar en el mateix bloc que Olmo, va apostar per Marcos García per primera vegada des que va arribar a la banqueta de la Creu Alta. Marcos havia estat el principal damnificat per la imposició d'un sistema (4-4-2 sense bandes), letal per als extrems que trepitgen la calç. Però la prova va sortir d'allò més bé. Els problemes defensius del Recre i l'aposta de Garcia van casar meravellosament i Marcos va fer un partit excepcional tot aprofitant una oportunitat 14 jornades després de l'última titularitat.

El destí de Marcos depenia del fet que l'entrenador es cansés de veure sempre les mateixes cares al terreny de joc. Molts es preguntaven per què un jugador de 158 partits en la categoria no tenia protagonisme en un equip en què, precisament, faltava certa maduresa. “No havíem tingut l'oportunitat d'alinear-lo, perquè fins ara havíem decidit jugar amb un 4-4-2”, explicava Àlex Garcia. “Durant la setmana, veient les característiques del Recreativo, un equip que pateix pel seu joc per les bandes, vam pensar que ell seria una bona opció. Tècnicament, explotava aquesta posició i podia associar-se també per dins”, afegia el tècnic. En el partit, Marcos va aportar la frescor de mig del camp cap endavant que li havia faltat a l'equip en moltes jornades i, sobretot, en un inici fulgurant va assistir Collantes en un parell de jugades de perill.

Ostracisme

Marcos García va ser, juntament amb Porcar (un altre dels defenestrats), els dos últims jugadors a arribar a la plantilla del Sabadell. Sense comptar el matx de diumenge, només havia estat titular un cop –contra la Ponferradina, 70'– i tres estones més de 20, 15 i 5 minuts en tres partits diferents. “Les oportunitats arriben quan arriben i era un partit per deixar-s'hi la pell. Feia molt que no hi participava, però m'hi he trobat bastant bé. A partir d'aquí, cal intentar millorar per aportar més coses a l'equip”, explicava l'extrem.

Amb l'aportació de Marquitos, a Àlex Garcia se li obre ara un dilema pel que fa al canvi de sistema. El tècnic havia preferit el 4-4-2 perquè l'equip quedava defensivament molt protegit, però després de la victòria s'ho haurà de replantejar. “És veritat que últimament l'equip ha estat més còmode amb el 4-3-3, com per exemple l'estona a Tenerife i contra el Recreativo, que amb el 4-4-2”, va reconèixer Àlex Garcia, que no té clar què farà: “Hem d'estudiar cada rival per variar el dibuix o no.”

LES REACCIONS

Les oportunitats arriben quan arriben i era un partit per deixar-s'hi la pell. Feia molt que no hi participava, però m'hi he trobat bé
A partir d'aquí, cal intentar millorar per aportar més coses a l'equip. Això no s'atura
Marcos García
extrem del sabadell
No havíem tingut l'ocasió d'alinear-lo perquè fins ara havíem decidit jugar amb un 4-4-2
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)