Sabadell

Com si tornés a debutar

Sabadell. Benja aterra a la Nova Creu Alta motivat per evidenciar que ha deixat enrere les lesions i per tornar a mostrar la seva millor versió en un equip que necessita els seus gols

Els últims dos anys no han estat fàcils per a Benja. Una greu lesió a Girona, després de marcar 11 gols en poc més de mitja lliga, i les posteriors recaigudes i la falta de confiança dels tècnics a Còrdova i Las Palmas, l'han tingut tot aquest temps gairebé sense jugar. És per això que el nou fitxatge del Sabadell, presentat ahir, té ganes de demostrar que ha deixat aquesta mala època enrere i que està a punt per tornar a aportar gols. El Sabadell, en zona de descens i amb davanters lesionats, en necessita urgentment. “Ho he passat molt malament. Ara, però, la lesió està més que superada i tinc ganes de jugar per demostrar que estic bé i de tornar a marcar gols. Fa temps que no jugo i tinc molta il·lusió, és com si debutés”, afirma Benja, que explica que durant l'aturada nadalenca ha fet poques vacances, ja que ha continuat treballant en la seva posada a punt. És per això que assegura que, si convé, ja està a punt per debutar diumenge contra l'Sporting.

Benja va explicar que tenia alguna altra oferta de segona A, però quan va veure l'interès del Sabadell no va dubtar a acceptar l'oferta vallesana: “El que necessito és jugar, i quan vaig parlar amb l'entrenador ell em va transmetre la seva confiança. Estar a prop de casa és important, però per a mi ho és més la confiança del tècnic i l'interès del club.”

Benja, que va recordar el seu pas pel Mercantil, del qual valora la figura de Joan Murtró –“és el meu pare futbolístic”, va dir–, es va mostrar sorprès pel nivell que ha detectat al seu nou equip en la primera presa de contacte, sobretot per la joventut i la qualitat. Benja considera que el Sabadell no ha tingut sort amb les lesions, que l'han delmat molt, i diu que quan s'entra en una dinàmica negativa és difícil sortir-ne. Està convençut, però, que l'equip revertirà la situació.

LES FRASES

La lesió està més que superada i ara tinc ganes de tornar a marcar gols. Fa temps que no jugo i tinc molta il·lusió, com si debutés
L'equip m'ha sorprès per bé, és jove i de qualitat. Segur que capgirarem la situació
Benja Martínez
DAVANTER DEL SABADELL

Els diners de l'ampliació, via Sakamoto

El principal escull amb què topa el Sabadell per reforçar la plantilla en el mercat d'hivern és el límit salarial imposat per la LFP. En el cas de Benja, l'operació s'ha pogut tancar gràcies a una ampliació de capital, que el vicepresident Ignasi Lúquez va explicar ahir que s'ha produït gràcies a Sakamoto. Ara, per fitxar més –s'han de tancar els retorns d'Aníbal i Clerc, tot i que Lúquez diu que hi ha alternatives–, el Sabadell ha d'aconseguir més diners. “Aníbal i Clerc són interessants, però fins que la lliga no ens permeti ampliar la massa salarial és fer volar coloms. El pas és exclusivament ampliar capital, i no és fàcil, però fem molts esforços. A veure si ho aconseguim i negociem molt fi amb la lliga, els clubs i els jugadors”, afirma Lúquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)