2a divisió A

La necessitat de guanyar

Barça B.El filial blaugrana visita el Leganés amb el clar objectiu de trencar la mala ratxa i escapar-se del descens; Eusebio no podrà comptar amb Sandro, amb molèsties al genoll

El Barça B torna a tenir molt clar què s'ha d'endur de Butarque: la victòria. L'equip d'Eusebio Sacristán ha de guanyar si no vol veure's immers en una nova setmana complicada i, qui sap qui en zona de descens. El filial blaugrana acumula tres derrotes seguides i només ha estat capaç de guanyar un matx dels últims cinc que ha disputat. El tècnic blaugrana considera, però, que el Leganés és un escull complicat. “És un equip intens, no et deixa jugar ni que tinguis la pilota, i està aconseguint bons resultats”, declarava Eusebio als mitjans de comunicació, ahir, després de l'entrenament, sobre l'equip madrileny, que només té tres punts més que els blaugrana. El Barça B, però, haurà de treure forces d'on sigui perquè la necessitat de guanyar és molt gran. Haurà d'intentar aconseguir el triomf, però, sense Sandro Ramírez. El canari té una contusió al genoll i l'entrenador el va deixar a Barcelona. Malgrat la baixa de Sandro, només pensa en guanyar. “És important canviar la dinàmica, esperem que ens arribi el premi que tant estem buscant”, va dir el de la Seca, que va afegir que confia girar full: “Continuem il·lusionats, amb les ganes de sempre, i em sento igual de fort que sempre per canviar la situació.”

El Leganés arriba al partit després d'una derrota però que ha guanyat tres dels últims cinc matxs. A més, els guarismes a Butarque són bastant bons, especialment en l'aspecte golejador, ja que els d'Asier Garitano han marcat 14 dels 19 gols que han fet en la lliga. Els madrilenys s'han reforçat aquesta setmana amb Chuli i el català Marc Bertran. Tot i la mala ratxa del Barça B, Garitano no se'n refia. “No em preocupen els seus resultats sinó el seu talent. Fora de casa juguen bé. Fa molts gols fora de casa.”, va dir el tècnic, que considera que hi ha blaugrana molt per sobre dle nivell de la categoria: “Té qualitat individual, la tècnica. Crec que a alguns jugadors els queda una mica petita la segona divisió, com per exemple a Samper, Sandro, Adama, Dongou...” “Si aquest equip té el dia pot guanyar a qualsevol. Ens exigiran molt”, va concloure Asier Garitano, que aquesta tarda tindrà la baixa de Borja, el seu màxim golejador, per unes molèsties.

LES FRASES

És important canviar la dinàmica; esperem que ens arribi el premi que tant estem buscant. El Leganés és intens, no et deixa jugar
Seguim il·lusionats, amb les ganes de sempre, i em sento igual de fort per canviar la situació
Eusebio Sacristán
TÈCNIC DEL BARÇA B

“Em sento igual de fort sense Zubizarreta”

Eusebio Sacristán va parlar ahir sobre la destitució d'Andoni Zubizarreta aquesta setmana. “Ha estat un plaer treballar amb Andoni, Narcís [Julià] com Albert [Valentín]. Han estat un suport per a mi, m'han transmès sempre confiança i tranquil·litat”, va dir el tècnic. Tot i que el basc ja no és al club, Eusebio va dir que se sent “igual de fort que sempre, molt identificat amb aquest equip”. Zubi va confiar en Eusebio l'any 2011 per dirigir el filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)