Sabadell

Dos estadis amb tradició per demostrar que hi ha reacció

Sabadell. Després d'aconseguir quatre punts en els dos últims partits, l'equip arlequinat visita, consecutivament, El Sadar i el Benito Villamarín, on intentarà consolidar la nova dinàmica

Després d'una depressió que es va allargar set partits (2 punts de 21) i que el va dur fins a la penúltima posició, a cinc punts de les places de permanència, el Sabadell ha aconseguit quatre punts en els dos primers partits de l'any, de manera que veu el futur amb una mica més d'optimisme. Ara la zona de salvació està a un sol punt. Per demostrar que el que ha iniciat és la recuperació que l'ha de treure del pou, l'equip vallesà afronta ara dos reptes de nivell, dos desplaçaments seguits a dos dels estadis amb més tradició de la categoria. Demà a la tarda tancarà la primera volta a El Sadar, on l'espera un Osasuna amb moltes baixes –probablement només podrà disposar de vuit o nou futbolistes del primer equip–, però en un bon moment, ja que ha guanyat tres dels últims quatre partits, inclosos els dos darrers al seu estadi, i s'ha allunyat de les places de perill. Després, el Sabadell visitarà el Villamarín, terreny de joc del Betis, en el primer partit de la segona volta.

La plantilla arlequinada es veu amb més confiança després dels últims bons resultats –victòria contra el Recreativo (1-0) i empat contra l'Sporting (2-2), tots dos a la Nova Creu Alta– i es veu amb cor de tornar dels dos desplaçaments amb dues victòries, tal com assegura Marcos García: “Ara ens sentim més còmodes i sabem que podem aconseguir els sis propers punts.” Segons Marcos, tancar la primera volta fora de la zona de descens seria “molt important per afrontar amb garanties la segona volta de la competició”, i està convençut que si vèncer a Pamplona la resta de resultats els acompanyaran. A la plantilla del Sabadell li motiva jugar a El Sadar, ja que el consideren un dels camps amb més història i ambient. Saben que vèncer seria un triomf de prestigi que, combinat amb els últims quatre punts, els donaria molt aire i moral per afrontar el següent compromís de nivell: la visita al Betis.

Ara ens sentim més còmodes i sabem que podem aconseguir els sis propers punts
Marcos García
JUGADOR DEL SABADELL
Acabar la primera volta fora dels llocs de descens seria molt important. Si guanyem i hi ha una petita carambola ho aconseguirem

Longás ja toca la pilota

Encara li falten algunes setmanes per tornar a jugar, però Antonio Longás ja va poder tocar ahir la pilota en el seu procés de rehabilitació. Els serveis mèdics sabadellencs no es volen aventurar a marcar un termini ni pretenen forçar la tornada del futbolista, ja que es tracta d'una lesió delicada que vol el seu temps. El Sabadell s'entrenarà aquest matí a l'estadi, després del qual Álex Garcia anunciarà la llista de convocats, per a la qual manté el dubte de Juanjo. Després, l'expedició viatjarà cap a Pamplona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)