2a divisió A

Dos davanters per al Badalona

2a divisió B. Els escapulats reforcen la seva davantera amb Marc Mas i Edu Silva, que no es descarta que diumenge viatgin a Elx

Els davanters Marc Mas i Edu Silva, tots dos de 24 anys, són els primers reforços del Badalona en el mercat d'hivern. Manolo González ja té els futbolistes que ha reclamat durant les últimes setmanes per afrontar el que queda de temporada. Mas, que va jugar al Badalona fa quatre anys, arriba procedent del Guadalajara. El gironí també ha defensat les samarretes del Llagostera, el Figueres, el Sant Andreu i el Betis B. Pel que fa a Silva, nascut a Saragossa, ha disputat la Super League de l'Índia i també ha jugat en el Terol, l'Alzira, el Roquetes, l'Andorra de Terol i l'Alcoià. Mas i Silva es van entrenar ahir a les ordres de Manolo González. Després, Marc Mas va assegurar que tornava “molt content” a Badalona. “No jugava gaire a Guadalajara, sóc jove i vull tenir minuts de joc”, va explicar també. Per la seva banda, Edu Silva va dir que arriba “amb moltes ganes i molta il·lusió de poder aportar el màxim.” Que tots dos viatgin a Elx aquest diumenge dependrà de la tramitació de les fitxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)