Sabadell

L'obligació és sumar

Sabadell. Els vallesans necessiten aprofitar l'embranzida dels dos últims partits per pescar a El Sadar. L'Osasuna, el rival ideal, perquè només disposa d'onze jugadors amb fitxa professional

Per molt poca distància que hi hagi amb la zona de permanència, el Sabadell té entre cella i cella l'objectiu dels 50 punts a final de temporada. Desconfiant del destí, el conjunt arlequinat està obligat a sumar ara partit rere partit. I no serà fàcil perquè encadenarà dos partits fora de casa: contra l'Osasuna i contra el Betis. El primer, el que juga avui, és el més accessible per la classificació del rival, que a més té moltes baixes, i perquè moralment, i a curt termini, és molt probable que una victòria porti els vallesans fora dels llocs de descens.

La victòria suposaria una ratxa de set punts de nou, una successió mai vista fins ara en la temporada del Sabadell. Per això el conjunt d'Àlex Garcia té gana. “El futbol és un estat d'ànim i es nota molt quan guanyes. Qualsevol cosa que facis en l'entrenament s'ho prenen bé i ara la dinàmica és positiva en els últims partits”, afirma el tècnic, que ha deixat fora de la llista per motius tècnics Lucas Porcar, Juanto i Forgas, mentre que s'ha endut Estellés i Yeray, del filial. L'entrenador tampoc no podrà disposar de Juanjo, que ahir sí que va completar la sessió però que encara no es veu amb cor de jugar. “S'ha d'entrenar una setmana sencera amb el grup i aleshores ens plantejarem la seva participació”, explicava el tècnic.

Rival amb baixes

Jan Urban, tècnic de l'Osasuna, amb prou feines podrà fer un onze amb set fitxes del primer equip. A les dificultats que li ha donat la lliga per fer la plantilla (només 18 fitxes professionals) s'han de sumar un sancionat (Sisi), jugadors en la copa d'Àfrica (Cedrick, Raoul Loé i Cadamuro) i en la copa d'Àsia (Nekounam i Ansarifard). “L'Osasuna ha reaccionat darrerament [10 punts de 12 possibles] però nosaltres tenim la necessitat de sumar”, diu Garcia, que creu que serà especialment difícil l'inici de partit. “Un gol a l'inici seria una espècie de suïcidi perquè ells surten molt motivats. Hem de tenir l'experiència per aguantar els primers minuts, en què ells ens pressionaran molt amunt”, explica l'entrenador del Sabadell. De moment, aquesta és l'assignatura pendent del conjunt arlequinat, condemnat sovint per fluixos inicis de partit.

LES REACCIONS

Un gol a l'inici seria una espècie de suïcidi perquè ells surten molt motivats
Àlex Garcia
entrenador del sabadell
Aquest partit és un dels més importants de la lliga. Si guanyem, tindrem molts punts
Jan Urban
entrenador de l'osasuna

“Només penso en els jugadors que tinc”

Havent passat l'equador del mercat d'hivern, el Sabadell encara no ha desencallat les arribades d'Aníbal i Clerc, tot i que espera fer-ho molt aviat. Àlex Garcia, que va fer debutar de seguida Benja contra l'Sporting, no ho veu com un problema a l'hora d'afrontar aquestes decisives jornades: “No penso en el que pot venir sinó en el que tinc. Si arriben els fitxatges, em sembla bé i si no, no m'ho plantejo.” Garcia va insistir per l'arribada de Benja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)