2a divisió A

Que no passi d'avui

Barça B. Amb Munir però sense Samper, els d'Eusebio, que també se la juga, estan obligats a reaccionar d'una vegada contra un rival directe, el Recreativo

Quatre derrotes consecutives, tres partits sense marcar, gairebé tres mesos sense guanyar al Miniestadi, 6 punts sumats dels últims 33 i setmanes vorejant les posicions de descens, a les quals, de fet, ja hi és amb els resultats d'ahir, són motius més que suficients, per no parlar de la situació d'Eusebio, cada cop amb la seva continuïtat més incerta, perquè el Barça B estigui obligat més que mai a reaccionar aquesta tarda al Miniestadi contra el Recreativo (a les 17 h, en directe per Esport 3), en l'últim partit d'una primera volta per oblidar.

No estan gaire millor els andalusos, que tot i tenir un punt més que els blaugrana, passen una situació esportiva i institucional delicada. Els de José Luis Oltra fa mesos que no cobren i, a més, només han sumat un punt en les últimes set jornades, la setmana passada contra l'Osasuna. Per si no tenien prou problemes, Joselu, una de les seves peces clau, s'ha desvinculat del club aquesta setmana per fitxar pel Mallorca. Baixa que se suma a la d'un dels altres referents en atac, Braulio, amb grip, i a la d'Álvaro Antón, lesionat. “És un equip que està passant moments de dificultat. Nosaltres estem en una situació semblant i ho hem d'aprofitar”, destaca Eusebio, que afegeix que tocarà mostrar-se “forts, com un bloc, i recuperar el nivell d'altres fases de la temporada”. Per la seva banda, Oltra no oblida que “la majoria dels seus jugadors són internacionals, són d'un nivell alt i poden reaccionar en qualsevol moment”.

Per a aquest duel clau, tant per al seu futur com per al de l'equip, Eusebio, que del seu futur es limita a recordar que treballa “sempre amb la mateixa idea” i que en les tres temporades anteriors ja ha viscut “aquestes situacions i s'han tirat endavant”, disposarà d'un reforç de luxe, Munir, que per segona vegada aquesta temporada torna a la disciplina del filial. L'anterior va ser coincidint amb una aturada per seleccions en què no hi havia jornada a primera divisió, i va ser l'últim cop que l'equip va puntuar al Miniestadi, contra el Numància. Tot fa preveure que jugarà des de l'inici, juntament amb els altres companys que també van participar dijous amb el primer equip a Elx, com ara Adama, Halilovic i Gumbau. Amb l'hispanomarroquí i el de l'Hospitalet, a priori, a l'onze, falta per veure qui serà la tercera peça en atac, ja que Sandro, com Lucas, és una de les novetats en la llista respecte a l'últim partit a Leganés i podria deixar Dongou d'entrada a la banqueta. No hi serà, en canvi, el gran referent al mig del camp blaugrana, Sergi Samper, que va ser baixa d'última hora per viatjar a Elx amb els grans a causa d'una bronquitis de la qual encara no s'ha recuperat, ni Kaptoum, operat dimarts dels isquiotibials pel doctor Orava. Eusebio tampoc podrà disposar d'Ondoa ni de Bagnack, amb el Camerun disputant la copa d'Àfrica, ni de Maxi Rolón, convocat amb la selecció argentina per disputar el sud-americà sub-20 a l'Uruguai.

LA PRÈVIA

Ens hem de mostrar forts, com un bloc, i recuperar el nivell d'altres fases del curs. Quan assolim un bon resultat estic segur que anirem cap amunt
Treballo sempre amb la mateixa idea. Els altres anys ja hem viscut situacions així i les hem aixecat
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B

Cap derrota del Recre al Mini en els últims quatre anys

X.S.

El Recreativo és un rival que al Barça B se li acostuma a entravessar quan visita el Miniestadi. I és que el conjunt de Huelva no ha perdut en cap de les seves últimes quatre visites. En les dues darreres, de fet, hi ha sumat els tres punts. L'última temporada, gràcies a un únic gol de Joselu. Fa dues, va guanyar 2-3. Les dues anteriors, hi va empatar (2-2 i 1-1). De l'última victòria a domicili del Recre, però, ja en fa més de tres mesos, quan va guanyar 0-2 a Tenerife. Des de llavors, només ha aconseguit un empat (3-3 a Ponferrada) en les seves últimes set sortides, i encadena quatre derrotes a domicili, en les quals, a més, no ha estat capaç de marcar cap gol, ni a Girona, ni a Valladolid, ni a Leganés ni a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)